USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як зберегти і поліпшити здоров'я: 3 корисних поради*

22 Квітня 2019 13:26
Багато проблем із здоров’ям сучасної людини пов’язані з дуже поганим станом навколишнього середовища. Велика кількість машин з двигунами внутрішнього згоряння, шкідлива промисловість, вирубка лісів – все це негативно впливає на якість екології і запускає в організмі людини недоброякісні процеси. Тому сьогодні особливо гостро постає питання збереження свого здоров’я, в яке ми і заглибимося у цій статті.

Не економте на медичній страховці


Прикро, але навіть якщо повністю відмовитись від шкідливих звичок, вести активний спосіб життя та займатися спортом, не можна отримати повну гарантію того, що в якусь мить ви серйозно не захворієте.

Тому, навіть якщо ви не помічаєте проблем із своїм здоров’ям, треба піклуватися про резервний план виходу із кризової ситуації. І тут існує декілька рішень:

зробити заощадження в банку, яке можна швидко використати у разі потреби;

придбати страховий поліс, який забезпечує зменшення витрат на лікування.

Сьогодні не кожна людина може дозволити собі заощаджувати значні суми на майбутнє лікування. А ось страхова медицина – найкраще рішення для майбутньої безпеки свого здоров’я.

Зараз в Україні придбати поліс можна навіть онлайн. Для цього існують спеціальні тендерні платформи, як, наприклад, Insfero. На цьому сайті розміщені такі провідні страхові компанії України, як Уника та десятки інших. Розмістивши свій тендер на необхідну страхову послугу, ви можете швидко отримати відповіді від різних фірм і прийняти виважене рішення про співпрацю. Така платформа дуже економить час на пошуки надійного і вигідного страхового партнера.

Робіть екологічні відпочинки
Подбавши про страховий фонд свого здоров’я, необхідно переходити до його безпосереднього збереження. Сьогодні, в час високих швидкостей і постійного навантаження, як фізичного, так і емоційного, дуже важливо робити перерви на якісний відпочинок. І дуже добре, що в Україні є багато місць, де можна провести вільний час з користю. І найбільш відомим місцем, безумовно є Карпати.

Приватні готелі Славське завжди чекають мешканців на тривалий відпочинок, або на короткий вікенд. Експерти радять виїжджати сюди не рідше 2-3 разів на рік, і цього буде достатньо, аби підтримувати життєві сили та імунітет. В Карпатах можна цікаво провести відпочинок як взимку, так і влітку, восени чи навесні. Кожна пора року має свої особливості, які обов'язково варто побачити на власні очі.

Дотримуйтесь корисних звичок
Які звички треба змінити в першу чергу, щоб зберегти здоров'я:

повністю відмовитись від паління та алкоголю;

зменшити вживання цукру і солодких напоїв;

відмовитись від кави, особливо розчинної.

Останній пункт для деяких людей може бути особливо важким, адже наявної шкоди від вживання кави відразу не видно. Якщо ви не можете повністю відмовитись від гарячого напою, лікарі радять поступово замінювати його більш корисним чаєм. Консультанти супермаркету справжнього чаю Puershop порадили замість кави перейти на чай улун. Цей напій прийшов до нас із Китаю, де давно оцінили його корисні властивості:

зберігає молодість шкіри;

виводить токсини з організму;

діє як заспокійливе для нервової системи;

покращує настрій;

активізує імунітет.

На відміну від кави, постійне вживання цього напою принесе тільки користь для здоров’я. Експерти вважають, що висока концентрація L-теаніну у чаї улун допомагає людині прожити довго і захищає від таких вікових недугів, як склероз і хвороба Альцгеймера.

Подбайте про своє здоров’я і воно віддячить вам спокійним життям до самої старості. Пам’ятайте, здоров’я набагато легше зберегти, ніж відновлювати. Це висловлювання повинно стати життєвим кредо, через яке неможливо переступити. Будьте здорові!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
жан вальжан Показати IP 22 Квітня 2019 13:54
Італійці, іспанці багато курять, п'ють якісне вино, каву щодня, не нервують та живуть довго та щасливо)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus