USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які спортивні об’єкти відремонтували на Волині торік

18 Квітня 2021 15:08
Торік на спортивну інфраструктуру на Волині було витрачено понад 13 мільйонів гривень з бюджетів різних рівнів.

Про це йдеться у звіті керівника управління у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації Ігоря Дмитришина про стан виконання завдань і заходів обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2023 роки.

Зокрема, у 2020 році на базі Луцького національного технічного університету (вул. Львівська, 65) збудовано Центр легкоатлетичних метань на суму 700 тис. грн. Це перший сертифікований центр з легкоатлетичних метань в Україні.

У Нововолинську реконструйовано стадіон спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар». Проєкт реалізовувався у рамках програми «Україна-Чемпіон» на загальну суму 9 мільйонів гривень (7 мільйонів – кошти державного бюджету, 2 мільйони – кошти місцевого бюджету). За рік до цього там же було побудовано два тенісні корти.

У Ковелі у КЗ «КДЮСШ ім. Є. Кондратовича» провели капітальний ремонт роздягалень, душових та туалетів. З міського бюджету на це витратили 1,481 мільйона гривень. Крім того, у «Ліцеї ім. Олени Пчілки» капітально відремонтували спортивний зал, на це витратили з міського та державного бюджету 1,360 мільйона гривень.

Торік за кошти субвенції з Луцького міського бюджету в розмірі 600 тисяч гривень та 720 тисяч з обласного бюджету виконали ремонтні роботи у КЗ «ДЮСШ «Колос».

Читати ще: З нас сміялися, а ми ремонтували ночами: оновлений «Колос» у Луцьку з середини. Репортаж

Зокрема, відремонтували два центральні санвузли, коридори на першому та другому поверхах, три роздягальні і п’ять кабінетів, замінили електропроводку й вікна в ігровому залі та залі боротьби, замінили підлогу в ігровому залі, відремонтували актовий зал, замінили вітражі в холі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 18 Квітня 2021 19:37
На початку цього року писали що стадіон в Нововолинську ще не відремонтований а здача в експлуатацію у 2021.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus