USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Які тимчасові споруди дозволили розмістити у різних мікрорайонах Луцька

6 Листопада 2019 17:52
Розміщення низки тимчасових споруд комерційного призначення погодили у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 листопада.

Товариству з обмеженою відповідальністю «СЯЙВО ТС» погодили розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (торговельний павільйон) на вулиці Конякіна, 14 на термін три роки, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Підприємцю Оксані Янчик погодили розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (торговельний павільйон) на вулиці Володимирській, 20 на термін три роки.

Підприємцю Андрію Подригулі погодили продовження розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (торговельний павільйон) на проспекті Відродження, 11 (на розі вулиці Софії Ковалевської) на термін три роки.

Підприємцю Валентину Поповичу погодили продовження розміщення пересувної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (лоток для реалізації безалкогольних напоїв, пива, морозива та інших супутніх товарів) на вулиці Конякіна (поблизу КВП «ВОЛИНЬКУЛЬТТОРГ») на термін три роки з періодом сезонного розміщення та функціонування з 1 квітня по 30 вересня.

Цьому ж підприємцю погодили: продовження розміщення пересувної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (лоток для реалізації безалкогольних напоїв, пива, морозива та інших супутніх товарів) на вулиці Гулака-Артемовського, 15; продовження розміщення пересувної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (пересувний причіп-фургон для реалізації безалкогольних напоїв, пива, морозива та інших супутніх товарів) на вулиці Львівській, 148-б; продовження розміщення пересувної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (лоток для реалізації безалкогольних напоїв, морозива та інших супутніх товарів) на вулиці Ветеранів, 6 на термін 3 роки з періодом сезонного розміщення та функціонування з 1 квітня по 30 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus