USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Якою буде оновлена набережна у Світязі. Фото

12 Листопада 2018 14:27
У селі Світязі тривають роботи з облагородження Центрального пляжу знаменитого озера.

Наразі на набережній відбувається поточний ремонт дороги протяжністю 1,3 кілометра, інформує Район.Шацьк.

За словами голови Шацької РДА Василя Голядинця, цього року облаштують ділянку набережної протяжністю близько 900 метрів. Решту - наступного року.

«До початку наступного відпочинкового сезону ми плануємо повністю доробити дорогу», - каже голова РДА.

Роботи на об’єкті здійснюють фахівці підприємства «Вельт Капітал».

«Зараз ми робимо підпірну стіну, велодоріжку, тротуар та парковку. Також на цій території буде водовідвідна канава, по якій вода переміщатиметься кількома каналами, а далі вона потраплятиме в дренажну піраміду. Особливість цієї піраміди в тому, що вона не пропускатиме сміття, тому в озеро йтиме очищена вода», - пояснююють будівельники.

Бетонні заливки роблять спеціально для того, щоб захистити територію від води. Також тут облаштують паркову з якісної хорошої бруківки.

«Все задля комфорту наших гостей. Ми хочемо огородити територію парканом, аби люди були певні та не турбувалися за свої автівки. А ще плануємо зробити лавочки, аби на них можна було перепочити, й, звісно, вздовж тротуару проведемо освітлення», - кажуть працівники.

Всі роботи планують завершити під кінець четвертого кварталу, приблизно 20 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus