USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Який алкоголь найчастіше підробляють в Україні

17 Січня 2018 19:53
Для українського ринку підроблений алкоголь це звичайна справа. Але саме найпопулярніша серед українців горілка, стає предметом фальсифікації.

Про це в коментарі УНН розповів керівник Центру експертиз "Тест" Валентин Безрукий.

За словами експерта, найбільшу ймовірність придбати "фальсифікат" мають ті споживачі, які йдуть за покупкою алкоголю на базар, в разливайки або замовляють через Інтернет.

"Наприклад, є у продажу 10-літрові тетрапаківські упаковки з горілкою відомих брендів, типу "Фінляндії" чи "Абсолюту". Але ні "Фінляндія", ні "Абсолют" не виготовляють горілку в такій упаковці, це – явний фальсифікат.

Тут ми розуміємо, що мова йде саме про той фальсифікат, який продається в розливайках і який можна замовити через Інтернет", – уточнив Безрукий.

Найбільш ходовий алкотовар, на думку експерта, в Україні – це горілка.

"Я не володію точними цифрами. Але горілка – найбільш ходовий товар, і вважаю, що її фальсифікують найбільше", – зазначив він.

Вино, при цьому, більше фальсифікують у сезон.

Так як коньяку в продажу менше, ніж горілки і вина, даний напій фальсифікується в менших масштабах, додав керівник Центру експертиз.

"Коньяк робиться із виноградних спиртів, з відповідними витягами, але зробити його зовні схожим на коньяк – досить не складно.

У меншій мірі фальсифікують такі напої як шампанське. Це досить специфічний продукт, і підробити його досить складно. Я думаю, що на першому місці все одно – горілка", – резюмував Безрукий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 17 Січня 2018 20:32
Шош то робиться?
Пузатий дядько до Анатоль_ Показати IP 18 Січня 2018 10:29
Це робиться в Україні досить давно, в СНД вона лідер по фальсифікату, найбільш суворі навіть жорсткі заходи у боротьбі з фальсифікатом вживаються у Білорусі - однозначне позбавлення волі з конфіскацією усіх мат.засобів... Це ж мільярди грошей. а монополіст держава, в Україні нажаль цім керують клани і бариги... Тому нічого не зробишь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus