USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Який елітний алкоголь найчастіше підробляють в Україні

23 Жовтня 2017 09:31
Найчастіше підробляють алкоголь відомих світових брендів, який потім збувають у картонно-паперовій тарі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУ ДФС у Київській області.

"Станом на 12 жовтня 2017 року підрозділом протидії незаконному обігу підакцизних товарів оперативного управління ГУ ДФС у Київській області із незаконного обігу вилучено контрафактних лікеро-горілчаних виробів загальним об'ємом 20 тис. 389 літрів на суму 3 млн 879 тис. грн, із них 3 тис. 668 літрів на суму 1 млн 385 тис. грн фальсифікованих елітних алкогольних напоїв відомих світових брендів таких як: "Absolut", "Finlandia", "Kvint", "Keglevich", "Beluga", " JackDaniels", "Volk", " Jameson", - зазначили в ДФС.

Податківці додали, що значна частина фальсифікованих алкогольних напоїв виготовляється шляхом розливу недоброякісної спиртовмісної сировини в спеціально виготовлені полімерні пакети, поміщені в картонно-паперову тару типу "бег-ін-бокс", в порушення вимог чинного законодавства.

"Окрім того дана продукція виготовляється з контрафактної чи контрабандної сировини - спирту, яка не проходила лабораторних досліджень та не отримувала дозволів в органів сертифікації, зазвичай поганої для якості та при вживанні такої продукції людиною становить загрозу для її життя та здоров'я", - пояснили у ДФС.

За даними ДФС, вітчизняний ринок переповнений фальсифікатом, який умовно можна розділити на три категорії: дешевий алкоголь в паках, доступний алкоголь у скляній тарі і "елітний алкоголь".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
! Показати IP 23 Жовтня 2017 10:02
Сурогати, вони всі становлять загрозу. Краще взагалі не пити!
W17 до ! Показати IP 23 Жовтня 2017 10:46
Не такий у нас народ щоб не пити взагалі. Пили і будуть пити молоді і старі, багаті і бідні на, релігійні і прості радянські свята, день народження і поминки так що це не викорінити. Друге діло що пити, зараз навіть люди з середніми статками не купують спиртне у магазині а беруть так званий "фальсифікат" який до речі не гірший, а може навіть в чомусь і кращий у так званих TetraPack упаковках, який купити можна не тільки в інтернет магазинах а навіть у нас на Варшавці (сам так роблю і ще не отравився). Наші мудрі чиновники так підняли акциз що надходження у бюджет не тільки не зросли а ще й знизились (у Болгарії та ж біда) впевнений що комусь це вигідно, така вже у нас країна.
! до W17 Показати IP 23 Жовтня 2017 13:29
Ні разу не бачив людину з середніми статками, що купує фальсифікат. Тільки дурні, яким не шкода своєї печінки та своїх очей купують фальшиве пійло! Але це очевидно приодний відбір ...
скептик Показати IP 23 Жовтня 2017 10:30
найздоровіше пійло - це самтрест, зроблений особисто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus