USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Який планшет подарувати батькам: 3 головних принципи*

28 Жовтня 2020 14:28
Покоління старшого віку легко засвоює базові принципи роботи планшетів для спілкування та пізнавально-розважальної діяльності.

Експерти магазину техніки Eldorado розказали, який планшет краще вибрати на подарунок пенсіонеру.

Обираємо зручний розмір



Діагональ планшетів може бути різна – від 7 до 13 дюймів. Планшет меншого розміру легко покласти до кишені, а також його ціна зазвичай нижча. Однак діагональ від 10 дюймів дозволяє людям похилого віку, в яких поганий зір, краще бачити текст і орієнтуватися в навігації.

«Наприклад, Хуавей планшет представлений як у малих, так і у великих габаритах. Обирайте 7-8 дюймів, якщо вашим батькам більше потрібний мобільний пристрій для спілкування в месенджерах. Якщо ж, окрім бесід з вами та друзями, вони будуть регулярно дивитися фільми, краще вибрати діагональ 10-13 дюймів», – порадили у Eldorado.

Підтримка інтернету 3G та 4G

Домашній інтернет вай-фай дешевший та швидший, але якщо батьки живуть десь за містом, де немає кабельного інтернету, або не хочуть встановлювати роутер, для повноцінного користування планшетом їм знадобиться мобільний інтернет останнього покоління.

«Кожен Леново планшет в Eldorado обладнаний датчиком 3G та 4G. Для роботи в мережі потрібно лише вставити сім-карту з підтримкою цього стандарту та поповнити рахунок. За швидкістю сучасний мобільний інтернет достатній для комфортного користування планшетом», – пояснили фахівці.

Обирайте більше пам’яті



Оскільки людям похилого віку важко розібратися в тонкощах комп’ютерної техніки, подбайте, щоб вашим батькам не доводилося стикатися з дефіцитом пам’яті та мучитися з очищенням кешу чи вивантаженням зайвих файлів. Хай краще вбудована пам’ять буде трохи більшою, ніж потрібно, аби пристрій не хвилював частими повідомленнями про те, що залишилося мало місця.

Планшет для батьків – гарний подарунок. Не забудьте допомогти з його налаштуваннями та покажіть основні функції – вони будуть вам безмежно вдячні!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus