USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Який вигляд має обстріляне підприємство «Артемсіль»: у мережі показали відео руйнувань

28 Травня 2022 15:49
Російські війська завдали ракетного удару по місту Соледар у Донецькій області. Внаслідок атаки зруйновано будівлю заводу «Артемсіль», який зупинив роботу більше місяця тому через війну. Відео з місця подій з'явилося у Telegram-каналах у суботу, 28 травня.

За даними Вільного радіо, одна з російських ракет потрапила на територію соляних копалень «Артемсолі», ще одна впала поряд з копальнею. Частину приміщень заводу було повністю зруйновано, в інших будівлях місцями вибито вікна.

Стверджується, що удару було завдано за допомогою керованих ракет 9М79-1, які випускає комплекс Точка-У. Загалом, за даними видання, окупанти випустили по місту щонайменше чотири ракети. Залишки однієї з них, збитої українськими силами протиповітряної оборони, впали в полі.

Читати ще: Через штучний дефіцит солі в Україні – ажіотаж, ціни підняли до 95 гривень за кілограм

Також під час обстрілу було пошкоджено лінію електропередач, частина міста залишилася без світла. Про загиблих чи постраждалих внаслідок атаки не повідомлялося.

Як ми писали, підприємство із видобутку солі «Артемсіль» зупинило роботу ще в квітні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 28 Травня 2022 18:17
На майбутнє в Кацапію сіль не експортувати, як раніше було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus