USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Єднання з природою: завтра неподалік Луцька відбудуться кінні перегони

13 Липня 2019 18:02
Неподалік Луцька на базі фермерського господарста «Стельмащук», що у селі Уляники, мальовничими місцями волинської природи відбудуться двадцятикілометрові кінні перегони «Ґуляники». У змаганнях можуть взяти участь всі, хто має коней. Зокрема, на глядачів дійства очікує ярмарок, на якому вони зможуть посмакувати різноманітними наїдками, також глядачі матимуть змогу насолодитися місцевою природою та разом зі своїми дітками покататися на конях.

Кінні перегони відбудуться після Дня апостолів Петра і Павла у неділю, 14 липня. Початок дійства о 15:00.

Ідея кінних перегонів виникла у керівника фермерського господарства «Стельмащук» Олександра Волинця, який сам володіє 12 кіньми. До нього у садибу «Гуляники» приїжджає чимало людей, які люблять коней. Кінними перегонами тут займаються близько чотирьох років, однак відбуваються вони у приватному порядку, заради задоволення та гарного самопочуття.
Нині Олександр Волинець запропонував провести офіційні кінні перегони, які б могли стати традиційними. Він розповідає, що кінні перегони є популярними у всьому світі.

«То чому б не зробити кінні перегони на Волині у такому мальовничому місці. Зараз багато фермерів мають коней, також коні є й у приватних господарствах, то чому б не взяти участь у такому заході», – каже Олександр Волинець.
У змаганнях можуть взяти участь всі охочі, єдиною умовою є наявність коня. Протяжність дистанції перегонів складатиме близько 20 кілометрів. Глядачі матимуть змогу стати на балконі та спостерігати за перебігом змагань.
«Це будуть вільні перегони, під час яких учасники зможуть помилуватися місцевою природою. Не важливо, яким за рахунком ти прийдеш, головне – відчути дух, однак на переможців все одно очікують призи», – наголошує Олександр Волинець.
Відзначимо, що глядачі, окрім перегонів, зможуть відвідати ярмарок та погуляти на території мальовничого хутора. До того ж, глядачі матимуть змогу покататися верхи на конях та у бричці.

У садибі «Гуляники» є шість готельних номерів, тож усі охочі зможуть залишитися та відпочити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus