USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Єгипет розпочав видачу електронних віз для українців

8 Грудня 2017 12:07
Громадяни України вже з грудня можуть подавати заявки на оформлення електронних віз для подорожей в Єгипет. Про це повідомляється на сторінці Департаменту консульської служби МЗС України у соціальній мережі Facebook.

Для оформлення електронної візи заявник повинен мати закордонний паспорт, електронну копію паспорта, документи про мету і строки поїздки, зворотні квитки та платіжну банківську картку. МЗС рекомендує українцям врахувати цю інформацію при плануванні подорожей до Єгипту.

"За інформацією єгипетської сторони, з 3 грудня 2017 року розпочато роботу системи видачі електронних віз для в’їзду в Єгипет як альтернативи візам, які також можуть бути придбані в пунктах пропуску через державний кордон Єгипту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з метою оформлення візи українці, які планують поїздку до Єгипту з туристичною або діловою метою, а також з метою транзиту територією країни, можуть подати онлайн-заяву на офіційному веб-сайті www.egyptvisa.com протягом 90 днів до запланованої дати в’їзду.

"Для оформлення електронної візи заявник повинен мати закордонний паспорт, дійсний протягом 8 місяців з дати прибуття в країну, електронну копію паспорта для завантаження під час подання заяви на сайті, документи, що підтверджують мету і строки запланованої поїздки, зворотні квитки та платіжну банківську картку", - сказано у повідомленні.

У Департаменті додають, що після заповнення необхідних форм та онлайн-сплати консульського збору (25 доларів США) заявник отримує копію електронної візи – «e-Visa» електронною поштою. Документ необхідно роздрукувати та після прибуття пред’явити представникам прикордонного контролю Єгипту.

Також уточнюється, що для оформлення електронної візи дітям, які мають окремий паспорт, подаються окремі заяви. Оформляти e-Visa рекомендується не менше, ніж за 7 днів до запланованої подорожі. МЗС рекомендує українцям врахувати цю інформацію при плануванні подорожей до Єгипту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus