USD 40.90 41.40
  • USD 40.90 41.40
  • EUR 40.95 41.50
  • PLN 10.30 10.55

єВідновлення: в Україні поновили подачу заяв на виплату грошової допомоги

19 Червня 2023 14:53
Технічні роботи, пов’язані зі зміною серверів Реєстру пошкодженого та знищеного майна завершені. Громадяни знову зможуть подати через застосунок «Дія» нові заяви на виплату грошової допомоги в рамках програми «єВідновлення».

Про це повідомляють у Міністерстві відновлення України.

«Успішно завершені технічні роботи, пов’язані зі зміною серверів Реєстру пошкодженого та знищеного майна (РПЗМ). Доступ до Реєстру відновлено у повному обсязі», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окрім подачі заяви на виплату грошової допомоги, відновлено можливість внесення через Дію інформаційного повідомлення про пошкоджене та знищене житло.

Додамо, у зв’язку з технічними роботами з 19:00 16 червня до 19 червня громадяни тимчасово не могли подати через застосунок «Дія» нові заяви на виплату грошової допомоги в рамках програми «єВідновлення».

Оновлений реєстр пошкодженого чи зруйнованого через російську агресію нерухомого майна почав діяти в Україні з 22 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus