USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Євробачення-2018: з'явився список учасників

8 Листопада 2017 10:54
Організатори пісенного конкурсу Євробачення-2018 у Португалії оголосили список із 42 учасників конкурсу, серед них - Україна, інформує Українська правда з посиланням на офіційний сайт конкурсу.

У Лісабоні виступлять представники Австралії, Австрії, Азербайджану, Албанії, Вірменії, Білорусі, Бельгії, Болгарії, Великої Британії, Угорщини, Німеччини, Греції, Грузії, Данії, Ізраїлю, Ісландії, Іспанії, Ірландії, Італії, Кіпру, Латвії, Литви, Мальти, Молдови, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Португалії, Росії, Румунії, Сан-Марино, Сербії, Словенії, України, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чорногорії, Чехії, Швейцарії, Швеції і Естонії.



Організатори також представили логотип конкурсу, який нагадує морську мушлю, та офіційний девіз - "Всі на борт!".

Повідомляється, що цей девіз має нагадувати про особливе розташування Португалії, яка пов'язує Атлантичний океан з рештою Європи.

Як відомо, на Євробаченні-2017 у Києві перемогу здобув португалець Сальвадор Собрал із композицією "Amar Pelos Dois".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus