USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Вусенко звільнили з посади керівника волинської «Самопомочі»

30 Березня 2018 14:07
Юлії Вусенко знайшли заміну на посту керівника волинської «Самопомочі». Виконувачем обов’язків керівника призначили Тетяну Острікову, йдеться на сайті партії.

"Виконавчий комітет «Об’єднання «Самопоміч» призначив народного депутата Тетяну Острікову виконувачем обов’язків голови Волинської обласної організації партії, - йдеться в заяві керівника всеукраїнського виконкому партії", - йдеться у повідомленні.

Зокрема йдеться про те, до моменту наступних зборів обласного осередку, обов’язки керівника Волинської обласної організації «Об’єднання «Самопоміч» виконуватиме народний депутат Тетяна Острікова.

Юлія Вусенко, тим часом, виконуватиме обов’язки керівника Луцької міської організації «Самопомочі» – виконавчий комітет партії призначив її на цю посаду у зв’язку із завершенням терміну повноважень попереднього керівника Тараса Шляхтича.
Тетяна Острікова
Тетяна Острікова


Вусенко здобула скандальну славу після її звільнення більшістю депутатів Луцькради з посади секретаря.

Як жартома сказав на одній з сесій Євгеній Ткачук, Юлія Вусенко «з’їсть свій прапорець «Самопомочі», так їй хочеться влади та солодкої зарплати». Він пожартував, що Вусенко варто сказати, скільки їй потрібно грошей для того, щоб вона назавжди виселилася з Луцька.

Вусенко свого часу активно «працювала»: робила гучні заяви в ЗМІ, доводила, що депутати, нібито, не мали права її звільнити, під час сесій публічно називала депутатів «довбой*бами», погрожувала, показувала непристойні жести та посилаєла колег «на*уй». Словом, робила все, окрім того, для чого її обирали люди – роботи на громаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Євробидло Показати IP 30 Березня 2018 14:18
ФОтка вусенчихи зачетна)
Він Показати IP 30 Березня 2018 16:22
Усьо пропало,усьо.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus