USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юна співачка з Луцька зняла кліп на українську народну пісню. Відео

15 Листопада 2021 22:03
Семикласниця з Луцька Анна Ткач представила свій перший кліп на композицію «Ой, не ходи, Грицю». Зйомка та вихід відео стали можливими завдяки вокальному конкурсу «Співай за мрію-2», на якому дівчинка виборола перемогу.

У цілому у вокальному конкурсі «Співай за мрію-2», що його організувала ТРК «Аверс» за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», взяли участь понад 100 виконавців.

Анна Ткач пригадала: аби взяти участь у змаганнях, потрібно було підготувати інформацію та презентацію про себе, а також, звісно, визначитися з україномовною піснею.

Один із призів, які отримала Аня як переможниця, – це зйомка кліпу. Відео вирішила зробити на пісню «Ой, не ходи, Грицю», з якою дівчинка виступала на цьогорічних «Чорноморських іграх».

У відео юна талановита співачка постає в образі Мавки.

«Ми приїхали в круте атмосферне місце – осінній ліс. Я була Мавкою… Мені так сподобалося, що ще кілька днів після зйомок мене не покидав піднесений настрій, – поділилася вона. – Я дуже чекала цього кліпу».
Окрім того, Анна отримала в рамках конкурсу «Співай за мрію-2» сертифікат на 6000 гривень, які витратила на стійку для мікрофона та студійні навушники.

Відзначимо, що після конкурсу «Співай за мрію-2», лучанка встигла взяти участь, зокрема, у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі вокального мистецтва імені Андрія Гордійчука «Співоче поле», де виборола ґран-прі, та у «Чорноморських іграх», де пройшла до фіналу.

Читати ще: «Я йду до своєї мети». Юна співачка з Луцька вдруге готується підкорювати сцену «Чорноморських ігор»

Анна – різностороннє розвинута особистість: вона не тільки займається вокалом, а й грає на фортепіано, щодня вивчає нові музичні п’єси, допомагає безпритульним тваринам і мріє про кінний спорт.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олесь Показати IP 15 Листопада 2021 23:18
Гарно співае . Молодець . Але ж слова пісні хай мене комарі покусають. Невже чогось лутше незнайшлося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus