USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З 1 листопада у Луцьку працюватимуть інспектори з паркування

19 Жовтня 2018 12:59
З 1 листопада у Луцьку працюватимуть інспектори з паркування. Працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради провели інформаційно-роз’яснювальний захід. Водіїв просили дотримуватися Правил дорожнього руху задля уникнення штрафів, йдеться на сторінці муніципалів Луцька.

Інспектори роздавали інформаційні листівки на вулицях та поблизу «Завокзального ринку», де є паркувальні місця та встановлений паркомат.

Водії часто-густо нехтують його дією та не сплачують за паркування автомобілів - кажуть муніципали.

З 1 листопада такий «трюк» не пройде і доведеться платити штраф.

За цим будуть пильно дивитися департамент муніципальної варти.

Сьогоднішній захід Департаменту не є обов’язковим, однак він проводиться з доброї волі, задля інформування водіїв та профілактики порушень ПДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хм Показати IP 19 Жовтня 2018 13:08
А своїх поінформували що паркуються тротуарі перед своїм офісом, хай під носом наведуть лад а тоді в місто ідуть. Хоча мажори на дорогих авто як нарушали так і будуть
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2018 14:53
Біля Променя ,на пр. Грушевського,попри те що поруч велика стоянка. "бляхарі" постійно паркуються під знаком"Зупинка Заборонена" та на Зупинці комунального транспорту...
111 до Анонім Показати IP 19 Жовтня 2018 15:21
такі корчі треба зразу на штрафплощадку!!! кому там потім штрафи висилати?? литовцям і полякам??? забрали і назад вертати тільки хазяїну машини, коли штраф заплатить!! і ніяким співвласникам липовим, чи по дорученнях, які нужні нотаріуси пачку намалюють!!! а не заберуть за місяць - на металолом, щоб зберігання відкупити!!!
Нема де стати Показати IP 19 Жовтня 2018 20:01
Приберіть спочатку торгівлю з автомобілів на парковках на Конякіна навпроти т.ц.Варшавський.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus