USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

З Алека Болдуїна зняли обвинувачення у вбивстві українки Галини Гатчінс

21 Квітня 2023 14:43
З американського актора Алека Болдуїна зняли звинувачення у ненавмисному вбивстві операторки родом з України Галини Гатчінс під час знімань стрічки «Іржа».

Представник зірки Люк Нікас зазначив, що його адвокати «закликають до належного розслідування фактів та обставин цієї трагічної події», пише BBC.

«Це рішення не звільняє Болдуїна від кримінальної провини, і звинувачення можуть бути пред’явлені повторно. Наше подальше розслідування триватиме», – йдеться у заяві прокурорів Нью-Мексико Карі Моррісі та Джейсона Льюїса.

Зазначимо, що з боку звинувачення була висунута заява, в якій сказано, що за останні декілька днів у справі з’явилися нові факти, які потребують подальшого розслідування.

Тим часом, представник продюсерської компанії Rust Movie Productions повідомив CNN, що Алек Болдуїн, який є продюсером стрічки «Іржа», через півтора роки після трагедії поновлює знімання картини. Знімання розпочалися цього четверга, 20 квітня.

Нагадаємо, що 21 жовтня 2021 року під час знімань вестерну «Іржа» сталася трагедія. Під час репетиції Алек Болдуїн з реквізитної зброї випадково застрелив операторку Галину Гатчінс. Зброя виявилася заряджена бойовим патроном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus