USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«У сценарії не було стрілянини з пістолета»: помічниця режисера подала до суду на Болдуїна

18 Листопада 2021 09:26
Мемі Мітчелл – помічниця режисера фільму «Іржа» – подала до суду на Алека Болдуїна. Мисткиня стверджує: у сценарії не було епізоду з вистрілом.

Мітчелл була помічницею режисера у межах роботи над сценарієм. Вона розкрила деталі знімального дня, коли сталася трагедія. Болдуїн випадково застрелив операторку Галину Гатчінс та поранив режисера Джоела Соуза, пише 24 канал.

За словами Мітчелл, камери налаштували так, щоб зняти обличчя Болдуїна, пляму крові на його плечі, а також – як актор тягнеться до кобури, щоб витягнути револьвер.

«У сценарії нічого не мовилося про те, що підзахисний Болдуїн чи будь-хто інший мав вистрілити зі зброї», – наголосила мисткиня.

Мітчелл переконана: актор мав особисто перевірити, чи револьвер – заряджений. Або попросити когось, щоб це зробили на його очах.

Нагадаємо, в американському штаті Нью-Мексико 21 жовтня під час знімань фільму в жанрі вестерн «Іржа» на ранчо Bonanza Creek Ranch у Санта-Фе актор Алек Болдуїн випадково застрелив операторку з України Галину Гатчінс з реквізитної зброї.

Після смертельного інциденту Алек Болдуїн, як інформують ЗМІ, «скасовує інші проєкти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Jud Показати IP 18 Листопада 2021 10:44
На хайпі збити грошенят
777 Показати IP 18 Листопада 2021 11:53
Эпизода з " вистрилом"? Мовознавци.реально...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus