USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З магазину в Нововолинську винесли сейф з технікою Apple

3 Жовтня 2018 14:48
У ніч на третє жовтня у Нововолинську розтрощили вікна в аптеці, магазині з секонд-хендом та обікрали в центрі міста торговий заклад. Невідомі зловмисники винесли техніку Apple.

Про це пише Буг.

Вночі з магазину «Ябко», що знаходиться в центрі міста на бульварі Шевченка, викрали сейф з телефонами.

Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, сума збитків та точна кількість викраденої техніки наразі встановлюється. В сейф працівники на ніч кладуть товар. Там були вживані айфони та два айпади, якими торгував магазин.

Невідомі віджали ролет дверей. Як каже Пикалюк, вони були прикріплені на дрібні дюбелі. Камер відеоспостереження на вулиці немає. В магазині – тільки в торговому залі, а в технічному приміщенні, де зберігався сейф – немає.

Окрім того, стало відомо, що цієї ж ночі на 15-му мікрорайоні побили цеглою вікна в аптеці та магазині з секон-хендом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus