USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З понеділка в Луцькій громаді працюватимуть вісім чергових дитсадків

10 Червня 2023 12:12
У вісім закладів дошкільної освіти, які працюватимуть влітку в Луцькій громаді як чергові, батьки записали 2200 дітей. У разі потреби садочки можуть прийняти більше дошкільнят.

Про це розповів Суспільному директор міського департаменту освіти Віталій Бондар.

Які саме заклади визначили як чергові, посадовець із міркувань безпеки не називає.

Один із закладів дошкільної освіти в Луцьку у період чергування готовий прийняти 308 дітей. Як зазначила директорка Юлія Сусоловська, дитсадок відвідуватимуть дітки з усього мікрорайону.
«Охоплено усіх дітей нашого мікрорайону, чиї батьки виявили бажання, щоб їхня малеча ходила влітку в садочок, до цього провели опитування. Заклад повністю забезпечений кадрами, директори із садків нашого мікрорайону допомогли нам своїми вихователями», – каже керівниця дитсадка.

Читати ще: Демонтаж шин з дитсадків Луцької громади: де зібрали найбільше

На випадок оголошення повітряної тривоги є укриття: воно поділене на кілька зон, де кожна група має своє місце, розповіла вихователька Оксана Свінтуховська.
«Укриття 200 квадратів, і діткам, і всім працівникам достатньо місця», – додала педагогиня.

Дітей тут почнуть приймати з 12 червня. Влітку вихователі проводять багато часу з вихованцями на вулиці, зазначила вихователька Наталія Луцан.
«Впродовж усього періоду роботи чергового садка я буду працювати. Спочатку потрібно налаштувати дитину на те, що тут такі ж самі дітки, не треба боятися, ми любимо усіх. Кожна група виносить собі столики, стільці та діти проводять усі заняття на вулиці за сприятливих погодних умов», – каже вихователька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus