USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

За 40 тисяч: у волинському селі продають приміщення шкільної їдальні

22 Жовтня 2023 06:48
У селі Комарове Ковельського району продають частину приміщення шкільної їдальні, що на вулиці Шкільній, 13.

На аукціон приміщення виставив виконавчий комітет Ратнівської селищної ради. Торги тривають на сайті prozorro.sale.

Як лот виставлено одну другу нежитлового приміщення шкільної їдальні площею 32,65 квадратного метра. Загальна площа будівлі – 65,3 квадрати.

Це одноповерхова цегляна споруда комунальної власності. Приміщення під’єднано до електромережі та забезпечено пічним опаленням. Є можливість підключення газопостачання. Стан приміщення задовільний – воно потребує проведення ремонтних робіт.

Загальна площа ділянки, на якій розташована будівля, становить 73,1 квадратного метра.

Як вказано, рішення про продаж приміщення в Комаровому як об’єкта малої приватизації було прийнято виконкомом Ратнівської селищної ради 13 жовтня 2023 року.

Початкова ціна продажу – 41 798 гривень.
Читати ще: Цехи і склади лісомисливського господарства на Волині продають за два мільйони

Нагадаємо, в селі Сошичне Камінь-Каширського району запланували провести капітальний ремонт частини приміщення адмінбудинку під ЦНАП.

Як ми писали, у Шацьку продають приміщення в двоповерховому адміністративному будинку. Загалом мають намір продати п’ять кабінетів. За них хочуть виручити понад 700 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus