USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«За кожну копійку треба звітувати», - Ігор Палиця про формування бюджету Волині

23 Листопада 2017 13:17
Вносячи пропозиції до обласного бюджету, потрібно буде звітувати та захищати кожну копійку, - наголосив голова обласної ради Ігор Палиця. Також він попросив вже приступити до формування бюджету на 2018 рік, аби не зірвати його прийняття в майбутньому.

Про це йшлося під час засідання чергової шістнадцятої сесії Волинської обласної ради сьомого скликання 23 листопада.

«Прошу вносити пропозиції щодо змін у бюджет області хоча б днів за 15 до сесії. Не буде більше такого, що ОДА надала пропозиції, їх подивилися, махнули рукою, прийняли та пішли далі. Тепер кожну копійку треба захищати й ці питання будуть розглядатися на профільних комісіях.

Як в університетах захищають дипломи, так має бути і з бюджетом. Тому, щоб не зірвати прийняття бюджету на 2018 року – починайте вже пояснювати на що, кому і за що потрібні кошти. Якщо вже держава перекладає на нас більше обов’язків, то ми хочемо розібратися з цим. Тут немає політики і не треба, щоб ОДА по квотах вносила пропозиції. Треба всім сідати і працювати. Тут політики немає і не буде», - наголосив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus