USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За фактом побиття відеооператора в Луцьку відкрили провадження

21 Квітня 2017 12:44
Відкрили кримінальне провадження за фактом побиття відеоператора місцевого телеканалу, журналісти якого викрити склад контрафактної продукції луцького депутата.

Нагадаємо, що 19 квітня, «накрили» склад контрафактної горілки луцького депутата, очільника фракції БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді Петра Нестерука. Зокрема йшлося про те, що в Луцьку горілку без належних акцизів продавали по 36 гривень за пляшку на одному зі складів ТОВ «Полісся-Трейд». Підпільний пункт незаконного продажу алкоголю викрили журналісти місцевого телеканалу.

Журналісти цілодобово чергували біля об’єкту, аби контрафактну продукцію не вивезли й на місце змогли приїхати із податкової поліції з перевіркою. Втім, це не сподобалося керівнику компанії ТОВ «Полісся-Трейд», дружині депутата Нелі Нестерук - підприємство посилило охорону об’єкту.

Так, охоронці контрафакту вели себе зухвало, грубіянили, обзивали журналістів та заблокували вхід на комунальною територію, яка перебуває у спільному користуванні з орендарем, де є склади.

Тим часом, журналісти знайшли контейнери із побитими пляшками та підробними акцизами без голограм, які, вочевидь, вночі винесли зі складу, виливши сурогат.

ЧИТАТИ ЩЕ: СЛІДИ ВІД КОНТРАФАКТНОЇ ГОРІЛКИ ЛУЦЬКОГО ДЕПУТАТА ВІД БПП «ЗАМІТАЮТЬ»?

Вочевидь, працюючи за вказівками «горілчаного» депутата, охоронці вигнали журналістів з комунальної території. При цьому, медійників обзивали лайливими словами, шарпали та хотіли побити їхні телефони, на які здійснювалася відеозйомка. Також їм погрожували фізичною розправою.

А, вийшовши за паркан, напали з кулаками на відеооператора та почали його бити в обличчя. Більше того із-за огорожі почали кидатися в представників ЗМІ цеглою.
Ситуацію коментує речник волинської поліції Віктор Гомоль.

«Інцидент трапився учора, 20 квітня. Під час підготовки сюжету на території одного із підприємств на вулиці Андрія Марцинюка у Луцьку, між працівниками підприємства та медійниками телерадіокомпанії виник конфлікт. У результаті 49-річний директор підприємства наніс 42-річному оператору телеканалу тілесні ушкодження. Потерпілий звернувся за допомогою до медиків. Не госпіталізовувався. Відповідно, за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів та нанесення легких тілесних ушкоджень слідчі розпочали кримінальні провадження», - коментує Гомоль.

Зауважимо, що правоохоронці відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 171 та ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Йдеться про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів та нанесення легких тілесних ушкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Не байдужий Показати IP 21 Квітня 2017 12:59
Це відео на центральні телеканали!!! Країна повинна знати "героїв"!!!
Иван Показати IP 21 Квітня 2017 13:12
Тот клоун-начальник (на видео) наверно часто дело имеет с простит*тками, потому и в этот раз когда "жо*ен" горит, то и данных инициативных журналистов воспринял за про**итуток. Имеем дело с борделем.
лучани Показати IP 21 Квітня 2017 13:19
Це втручання на приватну територію. Максимум тільки штрафом закінчиться ця історія.
Анонім Показати IP 21 Квітня 2017 13:51
На 5-й канал! Побачимо як Порох про своїх депутатів-бандюків розкаже!!!
подивіться відео до Анонім Показати IP 22 Квітня 2017 00:15
там є прізвище
Питання Показати IP 21 Квітня 2017 14:09
А як прізвище цього пр*дурка,що погрожує?Напишіть ,хай люди знають.
ова Показати IP 21 Квітня 2017 18:25
зайдіть до Аркашкі в фейсбук там є очевидний звязок з Нестеруками
Петя Показати IP 21 Квітня 2017 23:37
Ще той склад вогнями не бачив,тоді борець з проститутками голову послухає...готуйся!!!
Бейдж Показати IP 21 Квітня 2017 23:44
Охорону спасае те,що аверсовці, вимагаючи порядок від інших,самі не дотримуються порядку. Працюеш - одягай бейджик. Зробив закупку - зразу одягай бейджик. Це непрофесіоналізм журналістів. Аверс цим славиться.
Бейд до Бейдж Показати IP 22 Квітня 2017 00:49
"ДЕ БЕЙДЖИК ВАШ" -запитав той хто сам не мав його.
До Петі Показати IP 21 Квітня 2017 23:52
Петя, думаю воно своє отримає,вогонь має силу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus