USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За сценічну постановку: GO_A виграли конкурс Eurovision Awards

31 Грудня 2021 22:59
Гурт GO_A, що посів п’яте місце у загальному заліку міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2021 отримав важливу нагороду від конкурсу Eurovision Awards.

Під кінець року український гурт GO_A виграв конкурс Eurovision Awards у номінації Найбільш інноваційна сценічна постановка. Про це учасники гурту повідомили на свої сторінках у соціальних мережах, пише НВ.

«Ми безмежно вдячні всім, хто працював над створенням нашого номеру! Ви – команда мрії», – прокоментували учасники гурту свою перемогу.

За сценічну постановку виступу гурту GO_A відповідали режисери-постановники Костянтин Томільченко та Олександр Братковський з компанії RedRabbit.

За продакшн: стейджсет, зйомки бекапного номера на One Location, всю графіку, костюми відповідала команда СТБ. Автором костюмів став художник з костюмів Дмитро Курята. Хореограф – Максим Пекний.

Крім учасників гурту GO_A у шоу брали участь також танцівники Іван Юрків і Дмитро Шаріпов.
«Я подумав, що Шум – це тротил, необхідний, щоб пробити шум, достукатися до природнього, справжнього, забутого, що є в кожній людині. Нам природньо спілкуватися одне з одним, нам природньо бачити сонце, нам природньо виходити на природу і радіти природі. І взагалі природа, як така, це щось живе», – так Костянтин Томільченко розповів про ідею постановки.


Нагадаємо, за результатами гранд-фіналу Євробачення 2021 гурт GO_A посів п’яте місце, в той же час згідно із глядацьким голосуванням – друге місце. Переможцем став італійський гурт Måneskin, який у глядацькому голосуванні посів перше місце, а за оцінками журі – четверте.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus