USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.72 9.88

За тиждень – чотири вантажі на нульовку. Луцький пункт допомоги відновив роботу після переїзду

6 Вересня 2022 21:10
Луцький центральний пункт допомоги відновив видачу гуманітарних вантажів військовим частинам. Протягом тижня на передову було відправлено чотири вантажі, зокрема й для бійців 14-ї окремої механізованої бригади.

За вказівкою Луцького міського голови Ігоря Поліщука, військовим частинам передали форму, взуття, військове приладдя, футболки, шкарпетки, балаклави, вироби медичного призначення, засоби гігієни, продукти харчування тривалого зберігання, спальники, каремати, воду, енергетичні напої, дитячі малюнки, листівки з побажаннями, інформують у центральному пункті допомоги.

Також було направлено гуманітарну допомогу жителям багатостраждального Харкова.
Днями троє дівчаток змусили плакати волонтерів та відвідувачів центру – вони принесли 2400 гривень для ЗСУ. Діти продавали передбачення, а зібрані кошти передали тим, хто здобуває перемогу.
Нагадаємо, Луцький центральний пункт допомоги, який розміщувався у приміщенні облмуздрамтеатру, змінив місце та графік роботи.

Приносити гуманітарну допомогу тепер можна в приміщення Палацу учнівської молоді (вулиця Шопена, 18, ліве крило).

Для обслуговування вимушено переселених осіб Палац учнівської молоді працює в понеділок, середу та четвер з 9:00 до 18:00. Видача гуманітарної допомоги для військових частин і підрозділів тероборони відбувається у визначені дні.

Як ми писали, за шість місяців роботи Луцький центральний пункт допомоги отримав майже 1400 тонн гуманітарної допомоги та вантажів від населення, підприємств, організацій, а також з-за кордону. У його роботі взяли участь майже 300 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus