USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

За покинуті авто на вулицях Луцька у ДАІ штрафуватимуть

17 Грудня 2012 16:03
Державтоінспекція Волині звертається до водіїв з проханням забрати транспортні засоби з вулиць Луцька, оскільки покинуті біля кіосків, магазинів, адміністративних будівель через негоду авто заважають снігоочисній техніці та блокують рух громадського транспорту.

Про це повідомляють у прес-службі відомства.

Окрім того, водіям рекомендують без нагальної потреби утриматися від поїздок власним транспортом, уважно стежити за повідомленнями ЗМІ, через які ДАІ інформує учасників дорожнього руху про стан проїзду доріг.

Якщо ж все-таки водії сідають за кермо, то їх просять зважати на стан проїзної частини, в період ускладнених погодних умов беззаперечно виконувати Правила дорожнього руху, користуватися ременями безпеки та бути особливо уважними.
«Якщо ви бачите, що хтось опинився в складній ситуації, автомобіль занесло або неможливо виїхати із прибудинкових територій, не будьте байдужими – допоможіть», ‒ закликають у ДАІ.

Пішоходів же просять теж не нехтувати Правилами дорожнього руху: ходити тротуарами, а не проїзною частиною, оскільки водій на слизькій дорозі може не впоратись з керуванням.

У разі, якщо автомобілі і надалі будуть знаходитись на дорогах, працівники ДАІ будуть змушені вживати адміністративні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанка Показати IP 17 Грудня 2012 16:49
особливо багато машин на вулиці Винниченка...заважають руху транспорту...давно пора їх звідти позабирати!!!!!
вася до Лучанка Показати IP 17 Грудня 2012 19:23
це все авто працівників прокуратури, а їх чіпати не можна і штрафувати теж не можна.
Exaboto Показати IP 17 Грудня 2012 17:33
шо ви несете даїшмани? Ви в нормальну погоду не боретесь з неправильно припаркованими машинами. Навпроти рагсу якийсь лах вже декілька років покинутий стоїть і вам пох. Розсмішили.
АГА Показати IP 17 Грудня 2012 19:17
Особливо машини багатеньких прокурорчиків придбані за рахунок "відпускних" )
не_EXPERT Показати IP 17 Грудня 2012 21:48
Штрафуйте спочатку тих - хто стоїть біля міської ради: http://www.volynnews.com/news/city/u_tsentri_lutska__velycheznyy_zator_foto/
лучанин Показати IP 17 Грудня 2012 21:59
хотів би я побачити хоч одного ДАІшника, який допоможе, тому, хто опинився в скрутній ситуаціїї - наприклад вийде і пхнути допоможе чи ще щось подібне
Андрій Показати IP 17 Грудня 2012 23:03
"Пішоходів же просять теж не нехтувати Правилами дорожнього руху: ходити тротуарами, а не проїзною частиною, оскільки водій на слизькій дорозі може не впоратись з керуванням". От читаю я цей маразм і аж сміх бере. На тротуарах по пояс снігу і ніхто їх не чистить. Що люди протоптали, по тому і ходять.
Роман Показати IP 17 Грудня 2012 23:48
Хай спочатку проїзд в двори розчистять. Мій швагро сьогодні мусив робочу машину на дорозі лишити, бо при в'їзді в двір ЖЕКівський трактор нагріб посеред дороги кучугуру висотою понад два метри. Дорога не чищена, ледве ту машину на головну дорогу випхали, невідомо взагалі звідки той трактор сніг згрібав, але явно не з дороги...
Житель 40-го кварталу Показати IP 18 Грудня 2012 10:03
Цікаво як часто і через які ЗМІ ДАІ повідомляє про стан доріг??? А, то напевно йдеться про новини на волинському телебаченні о 18,30!
Том Показати IP 18 Грудня 2012 10:10
Ці люди інтернетом не користуються і про ці зверненння не чули. Треба даїшнікам на скло вішати об'яви або включати рупор і їздити з цією музикою по місту, як це робить цирк.
ваня Показати IP 18 Грудня 2012 11:31
сьогодні один водій жеку вже ляща отримав коли проїзд від будинку загріб грейдером. вул. городецька
11 Показати IP 18 Грудня 2012 13:24
а коли почистять тротуари - на завод ДПЗ люди ідуть по дорозі строєм і що ніхто не розуміє чи не бачить. А може до роботи вже треба перелітати чи зовсім не йти.
Лучанка Показати IP 19 Грудня 2012 15:20
Чесне слово,розсмішили,для кого це? Це фантазія..., а з нею звертатися до Стівена Спілберга, але він вас...далко далеко, бо там це норма, а тут це фантастика!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus