USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

120 км/год і відмова здавати кров на алкоголь: повідомили деталі смертельної ДТП у Луцьку

29 Вересня 2020 14:32
У водія «Інфініті», який спричинив смертельну ДТП у Луцьку, після 6 годин з часу аварії в крові виявили 0,36 проміле алкоголю. Він рухався зі швидкістю не менше 120 км/год.

Керівник слідчого управління Олександр Климовський 29 вересня під час брифінгу в ГУНП області зазначив, що аварія набула суспільного резонансу, та нагадав про обставини ДТП.

Так, було встановлено, що обидва водії допустили порушення Правил дорожнього руху: водій «Фольксвагена» виїхав на смугу зустрічного руху, не впевнившись у безпечності свого маневру, а водій «Інфініті» був напідпитку та перевищив допустиму швидкість.

У результаті аварії постраждали три особи: пасажирка «Інфініті» та двоє пасажирок «Фольксвагена», одна з яких померла внаслідок отриманих травм.

«На момент огляду місця події ми не змогли з’ясувати, на якій відстані був здійснений маневр, бо покази свідків різнилися. Тому відразу не було прийнято рішення про затримання. Станом на сьогодні ми знаємо більше», – сказав він.
Так, вчора будо досліджено автомобілі, призначена технічна експертиза, встановлено свідка, який бачив подію з початку до кінця, було проведено теж слідчий експеримент. Результат технічної експертизи, за якою буде висунуто звинувачення, буде відомо згодом.

Також правоохоронці отримали відео, які допомогли з’ясувати швидкість «Інфініті». Машина рухалася зі швидкістю не менше 120 км/год.

Окрім того, керівник слідчого управління повідомив, що водій «Інфініті» Роман Бузулук відмовився проходити експертизу на наявність алкоголю в крові. Тому аналіз крові йому зробили примусово, але лише о 4-й ранку. Аналіз показав наявність 0,36 проміле в крові, тож на момент аварії цей показник був набагато вищим.

Також поліціянт підтвердив те, що речниця поліції Ольга Бузулук була учасницею ДТП. Вчора вона була допитана, її свідчення лягли в основу провадження.

Окрім того, вона постраждала у результаті аварії та з місці ДТП її було доставлено в лікарню.

«Ми не ставимо акцент на пасажирах, а ставимо акцент на водіях. Для неї без наслідків це не минеться, будуть прийняті рішення», – наголосив Олександр Климовський.

Він додав, що в Ольги Бузулук нетяжкі тілесні ушкодження, зараз вона перебуває на лікарняному. Її не відсторонили від роботи.

Олександр Климовський додав, що після результатів експертизи протягом доби буде висунуто підозру. Зараз ніхто не затриманий.

Як повідомила в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Ольга Бузулук, вона справді була в автомобілі, яким у стані сп’яніння керував її чоловік. Окрім того, він рухався зі значним перевищенням швидкості, однак, як зазначає пані Ольга, вона не могла вплинути на його протиправні дії.

«Наступного ж дня я надала правдиві свідчення з приводу аварії і всіляко сприяю слідству в розслідуванні причин ДТП та жодним чином не захищаю чоловіка.

Я завжди була, є і буду на боці Закону, тому що репутація органу, де працюю, і моя особиста репутація є для мене пріоритетом.

Ніколи не сприйму того факту, що мій чоловік керував нетверезим і що це стало однією з причин цієї летальної аварії. Морально мені зараз дуже тяжко. Висловлюю щирі співчуття рідним загиблої, розумію, яка це непоправна втрата для них.

Прошу представників медіа не спекулювати на моєму сімейному житті та відділяти особисте від професійного», – зазначила вона.

Нагадаємо, у результаті аварії на перехресті вулиць Потебні-Гнідавської 27 вересня загинула 47-річна жінка. ДТП трапилася після 22-ї години. Зіткнулися Volkswagen Passat та Infiniti.

47-річна пасажирка Volkswagen Passat померла в кареті швидкої допомоги, інша пасажирка легковика, лучанка 1981 року народження, з діагнозом закритий перелом кісток тазу госпіталізована в травматологічне відділення лікарні. Поліція підтвердила, що один із водіїв був п’яний. Як кажуть очевидці, саме водій білого Infiniti – винуватець ДТП.

Згодом стало відомо, що за кермом автомобіля Infiniti був п’яний чоловік речниці поліції Волині Роман Бузулук.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
лучанин Показати IP 29 Вересня 2020 14:45
інших за таких злочин затримують, а тут відпустили, Бузулук втекла з місця вчинення злочину, тому що була пяна, а тепер на лікарняному, справу в ДБР, а всі ці відомості про ДТП в Київ на центральні канали інакше справу похерять, поліції кримінальне провадження не має вести один з учасників ДТП працівник поліції Волині, чому відразу не повідомили працівників територіального ДБР і прокуратуру що сталося ДТП за участю працівника поліції, чому її не освідували, не знали де вона живе.
Лучанка Показати IP 29 Вересня 2020 14:50
Так с і не могла визвати, тепер людини не має.На боці закону вона
Чучундра Показати IP 29 Вересня 2020 14:52
І шо ми маємо у повному залишку??? Речниця МВС... і її п'яний в хлам чоловік, вбили людину... нехтуючи всіма правилами і законами ПДР. Правільний маневр, чи не правільний, робила загибла водійка Пассата... при чому тут це? Твій чоловік П'ЯНИЙ!!! КРАПКА!!! Аналіз крові здавати відмовився... Ти сама "синя" втікла з місця ДТП... ЦЕ НОРМАЛЬНО ВЗАГАЛІ?
Тітка Показати IP 29 Вересня 2020 14:52
На п"ятнадцять років в тюрму,щоб інші задумалися,чи варто сідати за кермо автомобіля в п"яному вигляді.
migel Показати IP 29 Вересня 2020 14:55
Це просто пздц. Речник! - нацполіції, їдуть 120+, п'яний за кермом... Далі можна не читати "не могла вплинути". Ну от що у нас за люди? Випив, НЕ СІДАЙ! Та коли вже такий дбілл що їдеш п'яний, то хоч повзи 35-40 км, якщо ти десь в глухому селі, як не можеш викликати "тверезого водія". Знову вбили на рівній дорозі людину...
Отакої Показати IP 29 Вересня 2020 15:17
Не могла вплинути.Він що насильно посадив дружину в автомобіль,бо вона ж знала,що він не напідпитку,а пяний.Оце бреше і ще її хтось слухає.Які тут ще коментарі потрібні.Насильно освідування в 4 ранку.Оце дають...
Міщанка Показати IP 29 Вересня 2020 15:23
Як на цьому перехресті можна виїхати на смугу зустрічного руху, впевнившись у безпечності свого маневру? Там будинки обзор закривають...Той світлофор мав би працювати цілодобово, бо після 9.00 він оранжевий і проїзжати там просто страшно! Там постійні аварії!
Психопланетарій, Лип Показати IP 29 Вересня 2020 15:52
Цікаво скільки цьому Ромику дадуть? В Росії наприклад за аналогічне ДТП актору та п'яниці Єфремову бахнули 8-м років позбавленням волі. Але ж ми Україна, думаю цей засранець відбудеться умовним терміном чи переляком.
1818 до Психопланетарій, Лип Показати IP 29 Вересня 2020 16:09
Я сподіваюсь, що ця тв*рина сяде, якщо ні.... то це повне дно!
Лучанин до Психопланетарій, Лип Показати IP 29 Вересня 2020 19:04
не думаю що Єфремов і половину того вироку відсидить. Відпустять потім полюбому, або за станом здоровля або ще щось
волинянин Показати IP 29 Вересня 2020 16:14
Загинула людина і не було прийнято рішення про затримання винуватця ДТП? Ну і ну. Тепер скаже, що випив після ДТП, від горя.
Фу!!! Показати IP 29 Вересня 2020 16:31
Якщо така законоповажаюча - то ДЕ ЗАЯВА НА ЗВІЛЬНЕННЯ? Сідаючи в авто до п'яного за кермом, ти вже знала, що порушений Закон - то чому не вжила заходів щодо припинення цього порушення? Чому сама не сіла за кермо?
Анонім до Фу!!! Показати IP 29 Вересня 2020 18:52
Який закон забороняє сідати до п’яного за кермом ???
Придуркуватому Аноні до Анонім Показати IP 29 Вересня 2020 22:27
Вона не просто "сідала до п'яного за кермом" - а, як ніхто інший, знала, що це грубе правопорушення, проти чого вона щодня нам базікає через ЗМІ, правопорушення, за яке законодавством передбачене покарання. А ти несеш "який закон забороняє"... Ти б на місці загиблої опинився чи хтось з твоїх - іншу пісеньку заспівав би!
Лікар Показати IP 29 Вересня 2020 16:36
А чому на наркотики не взяли тест, всі знають що він амфітамінщик.
СКАРГА Показати IP 29 Вересня 2020 16:37
отакі вони "герої майдану"! Самооборона Ніколайчук, що скажеш?
Сусідка до СКАРГА Показати IP 30 Вересня 2020 18:25
До чого тут Майдан?
Лучанин Показати IP 29 Вересня 2020 17:29
Водій був "напідпитку", це як взагалі? Або п'яний або тверезий. Немає такого " напідпитку". А якщо воно було бухе, значить вже 100% порушник. При тому я впевнений що вона теж була п'яна
дідо Показати IP 29 Вересня 2020 17:43
Водій винен однозначно, але чому всі мовчать, що дівчати в іншому авто були непристкбнуті, загибла вилетіла з авто,що і спричинило смертельні рани.
Дзвоніть на 103 Показати IP 29 Вересня 2020 18:30
Загиблих не судять, при любих обставинах, бо їх вже не вернеш. А наша реакція читача на порушення з боку таких п'яниць правильна та на інших порушників, хто не бажає дотримуватись правил дорожнього руху, які писані кров'ю, каліцтвом і смертями жертв: "не сідай за кермо п'яний, говорить закон, і все". Роман Бузулук прямий вбивця чому, бо знаючи, що закон суворо забороняє кермування автомобілем у нетверезому стані, все одно сів та усвідомлював, що може скоїти ДТП з смертельними наслідками. А чи дружина Ольга, що сиділа поряд з ним, це як поліціянтка усвідомлювала???
Во... до Дзвоніть на 103 Показати IP 29 Вересня 2020 22:29
Усвідомлювала, але лише сідницею!
дідо Показати IP 29 Вересня 2020 19:35
Також не треба знімати частини вини з водія пасата,який порушив ПДр, і у якого пасажири були не пристебнуті і навіть собака вилетіла з авто, бо мала перевозитися у спеціальній клітці.
777 до дідо Показати IP 30 Вересня 2020 08:36
это таких бузулуков надо в клетке было перевозить,чтоб людей защитить,а тебя в наморднике,чтоб рот не открывал зря.
123 Показати IP 29 Вересня 2020 19:52
Ольга Бузулук ,як працівник поліції мала перешкодити чоловікові сісти за кермо,якщо він був п'яний.Якщо він її не послухав,мала визвати наряд патрульної поліції,щоб його зупинили і притягнули до відповідальності за керування в стані алкогольного сп'яніння.Ви згідні зімною ,ОЛЬГА БУЗУЛУК РЕЧНИЦЯ ПОЛІЦІІ ВОЛИНІ?За вашої бездіяльності сиалося непоправиме,загинула людина.А зараз Ваші співчуття засуньте собі в одне місце.Якщо у Вас є хоч краплина гідності,звільніться за власним бажанням.Не позорте ні себе ні орган в якому працюєте.
Гіднюкам Показати IP 30 Вересня 2020 07:45
На яку годину везти шини під УМВС. Пока не звільнять співучасницю.
Гіднюку до Гіднюкам Показати IP 1 Жовтня 2020 17:03
Сам обмотайся своїми шинами
янеробот Показати IP 30 Вересня 2020 14:40
от с*ка!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus