USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Захід нарешті надає Україні необхідне озброєння для ЗСУ, – Президент

23 Квітня 2022 07:58
Збройні Сили України продовжують стримувати атаки російських загарбників на сході та півдні нашої держави.

Ізюмський напрямок, Донбас, Приазов'я, Маріуполь, Херсонська область – це ті місця, де зараз вирішується доля цієї війни та майбутнього нашої держави. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у Facebook.

"У Слов'янську, Краматорську, загалом у Донецькій області, у Попасній та загалом у Луганській області, у Харкові, у навколишніх районах окупанти намагаються реалізувати примітивну мету – вбити якнайбільше і знищити все, що вони бачать. І я вдячний кожному нашому захиснику і кожній нашій захисниці, які хоробро тримаються та привчають російську армію до думки про те, що російські шанси у цій війні можуть бути меншими, ніж українські", – наголосив Президент.

Читати ще: «Вкрасти унітаз і померти»: Зеленський сформулював мрію російських окупантів

Крім того, Володимир Зеленський наголосив, що західні партнери нарешті постачають Україні необхідне озброєння, яке вона просила від початку повномасштабного російського вторгнення. Яке саме озброєння отримує армія України від Заходу, глава держави не розкрив.

Проте постачання необхідного озброєння для Збройних сил України – це питання номер один для Офісу Президента, наголошує Верховний Головнокомандувач.

"Як і кожного ранку, як і кожного дня, як і кожного вечора ми сьогодні приділяли максимальну увагу тому, щоб забезпечити наших військових усією необхідною зброєю. Це завдання номер один для

нашої держави. І я вдячний усім нашим партнерам, які нарешті нас почули. Які передають нам саме те, що ми просили. Бо ми точно знаємо, що з цією зброєю ми зможемо врятувати життя тисяч людей. І можемо показати окупантам, що день, коли вони будуть змушені залишити Україну, наближається", – відзначив Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 23 Квітня 2022 14:24
Проведіть розслідування чи вся допомога з заходу потрапляє до наших бійців

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus