USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Заруба ексфутболістів «Волині» та результативні перемоги: другий тур зимового чемпіонату з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

4 Грудня 2022 20:13
У Луцьку відбувся другий тур зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ, який подарував вболівальникам зливу голів. Вже після цього туру в турнірній таблиці з’явився одноосібний лідер – «Земан». Щоправда «Фенікс-ДПЗ» має гру в запасі та може зрівнятися за набраними очками.

Нагадаємо, зимовий чемпіонат з мініфутболу, який організувала Асоціація дворового футболу, стартував минулого тижня. Це перший подібний досвід для асоціації, оскільки раніше вона проводила чемпіонат лише на відкритих майданчиках. Протягом зимового чемпіонату десять команд зіграють дев’ять турів та визначать переможців. Серед учасників – нові колективи та команди, які вже не один рік беруть участь в турнірах під егідою АДФ.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує до вашої уваги огляд другого туру.

«Тріумф Ярославичі» - «Samyrai»

Рахунок у матчі на 6 хвилині зусиллями Хрипи відкрила команда з Ярославичів, однак «самураї» до кінця тайму завдяки Халику зрівняли рахунок – 1:1. А ось друга половина була значно веселішою – команди забили у ворота одна одної по чотири голи. До 37 хвилини Халик оформив покер, а рахунок був 3:5 на користь «самураїв». Але команда з Рівненщини не збиралася здаватися – на 38 хвилині Хрипа скоротив відставання, оформивши хет-трик, а за хвилину до фінального свистка Касянчук подарував своїй команді нічию – 5:5.
«Сенкевичівка» - ФК «Земан»

На старті матчу «пивовари» одразу продемонстрували серйозну заявку на перемогу, двічі забивши на 4 хвилині, до кінця тайму «Сенкевичівка» зуміла скоротити відставання. А у другому в «Земана» дубль оформив Климюк, ще один гол забив Лінков, натомість «Сенкевчиівка» відповіла голом Ройка, який оформив дубль. Тож «Земан» святкував закономірну перемогу (2:5) та став одноосібним лідером чемпіонату.
«Фенікс-ДПЗ» - «ALL-PARTS»

Чи не найзапеклішим вийшов матч між «Фенікс-ДПЗ» та «ALL-PARTS», адже в складах обох команд були вихованці «Волині», а емоції в футзалістів не вщухали навіть після фінального свистка. «ALL-PARTS» завдяки голу Гладуна вже на 3 хвилині відкрив рахунок, але за хвилину в «Фенікса» забив Балас, зрівнявши рахунок. Але у першому таймі вихованець «Волині» Дмитро Максимчук забив два класні голи та, здавалося б, забезпечив своїй команді перевагу, яку складно буде відіграти – 1:3. Однак другий тайм перевернув все з ніг на голову. Вихованець «Волині» Владислав Крістін скоротив відставання ДПЗ одразу ж по перерві, а на 29 хвилині Карпюк зрівняв рахунок – 3:3. ДПЗ було вже не зупинити і на 36 хвилині той же Крістін приніс своїй команді перемогу – 4:3.
ФК «Четвертня» - ФК «Звірів»

Непогану боротьбу продемонстрували «Четвертня» та «Звірів», щоправда лише у першому таймі. «Четвертня» завдяки Дубцю відкрила рахунок, але «Звірів» не лише зрівняв рахунок, але й вийшов вперед. Втім перемогти бодай в першому таймі звірівці не зуміли – їхні плани зламав Віктор Мойсіюк, оформивши дубль – 3:2. У другому таймі «Четвертня» ще тричі розписалася у воротах «Звірова», який зумів відповісти лише одним взяттям воріт – 6:3.
«Альянс» (Рожище) - «ЕМД Волинь»

Гольовим видався матч між рожищанцями та волинськими медиками. «Альянс» відкрив рахунок та загалом зумів відзначитися чотири рази в першому таймі, «медики» ж лише відповіли дублем Шпаковського – 4:2. У другій половині «ЕМД» намагалися змінити хід поєдинку – на 31 хвилині двічі забив Синчук, зрівнявши рахунок – 4:4.
Але «Альянс» все-таки зумів вирвати перемогу – 6:4.


Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus