USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Заступника директора «Мотора» судять за злісну непокору поліції

29 Грудня 2016 16:59
Судове засідання у справі заступника директора луцького авіаремонтного заводу «Мотор» Володимира Заяця, якого патрульні затримали п’яним за кермом, перенесли. Не з’явилися захисник обвинуваченого та свідки. Також до суду не надійшли витребовувані матеріали відеофіксації, яка проводилась на місці затримки нетверезого водія. Розгляд справи відбувся у четвер, 29 грудня, у Луцькому міськрайонному суді.

Про це йдеться в сюжеті Громадського.Волинь.

Нагадаємо, заступника директора луцького авіаремонтного заводу «Мотор» Володимира Заяця патрульні поліцейські 16 листопада впіймали п’яним за кермом, коли він виїжджав з воріт підприємства. Повертаючи на вулицю Ківерцівську, водій зачепив припаркований біля дороги автомобіль.

Заяць вийшов з авто, та доводив поліцейським, що він тверезий і що за кермом перебувала інша людина. Проте, зі слів патрульних, чоловік мав явні признаки алкогольного сп’яніння.

На судове засідання не з’явився захисник підсудного, повідомивши про сімейні обставини. Також не з’явилися свідки.

«Матеріали, які витребовувалися судом, зокрема, це матеріали відеофіксації адміністративного порушення, також суду не надано. Повторити виклик свідків у даній справі. Також суд постановив витребувати з Управління патрульної поліції міста Луцька матеріали відеофіксації, що стосується даного адміністративного правопорушення», – зазначив суддя Луцького міськрайонного суду Ігор Ясельський.

Розгляд справи перенесли на 12 січня 2017-го року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мда Показати IP 29 Грудня 2016 17:12
Мда Чувак колишній СБУшник як гадаєте засудять?
дідо Показати IP 29 Грудня 2016 17:48
Cуди розглядають справи алкоголіків, як "громкоє дєло". Це проблема відповідача привести свідків та доказів. Суди повинні вліпити штраф , нехай алкашня потім бігає по апеляціях.
Андрій Показати IP 29 Грудня 2016 20:00
Знову Ясельський?...По-моєму громадськості потрібно зацікавитися цим одіозним "подєльніком" від Феміди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus