USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступника голови Ковельської РДА, якого спіймали на хабарі в ОДА, взяли під домашній арешт

16 Лютого 2022 19:09
Спійманому на хабарі заступнику голови Ковельської РДА Дмитру Красносельському суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у коментарі в пресслужбі прокуратури області.

Рішення про обрання запобіжного заходу ухвалив сьогодні Луцький міськрайонний суд. Крім того, Красносельського на два місяці відсторонили від посади.

Проте прокуратура наполягає на взятті підозрюваного під варту, тож рішення суду буде оскаржувати.

Як повідомляли, у приміщенні Волинської ОДА 14 лютого затримали заступника голови Ковельської райдержадміністрації Дмитра Красносельського. У посадовця вилучили кошти – хабар за дозвіл на викиди шкідливих речових у повітря для одного з підприємств Маневиччини.

Дмитро Красносельський ніс частину хабара одному високопоставленому працівнику ОДА, який мав посприяти підприємству в отриманні дозволу на викид шкідливих речовин. До цього підприємство тричі намагалося отримати дозвіл, але безуспішно.

Читати ще: «Будемо розбиратися»: заступник голови Ковельської РДА, який погорів на хабарі, заявив про провокацію. Відео

15 лютого слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петро Показати IP 16 Лютого 2022 19:31
Никогда такого не было и вот опять
Чужий Показати IP 16 Лютого 2022 19:42
А тих кому ніс в екологію чому не взяли того хто вимагав хабар … хтось же вимагав не добровільно поніс таку гроші
В. Показати IP 16 Лютого 2022 19:52
Та вы шо????
Олесь Показати IP 16 Лютого 2022 20:35
По очах видно яка чесна людина і нізащо попався ....
Історія повторяється Показати IP 16 Лютого 2022 21:09
Тепер треба дивитись, хто із заступників раптом захоче за власним бажанням, за станом здоров'я чи сімейними обставинами звільнитися ! Таке вже при Погуляйку було, коли взяли за с&аку ту полішку з Голоб з управління транспорту, а її патрон раптом виявив бажання від гріха подалі добровільно і на випередження піти з посади заступника голови ОДА ! А той ПОЦ, шо обклав оброком директорів геріатричних закладів !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus