USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затримали чоловіка, який у селі біля Луцька вбив товариша

25 Грудня 2020 19:56
22 грудня близько 15-ї години до поліції надійшло повідомлення про вбивство людини. Заявник повідомив, що в с. Лаврів Луцького району виявив неживим 57-річного чоловіка в його ж оселі, на тілі є тілесні ушкодження та ножові поранення, інформує пресслужба волинської поліції.

Поліцейські оперативно встановили, що до вбивства може бути причетний знайомий потерпілого: чоловіки напередодні разом вживали спиртні напої, після чого між ними виник конфлікт. Підозрюваний наніс кілька фатальних ударів громадянину, від яких той і помер.

Особа покинула місце злочину і більше доби переховувалась. І вже вчора ввечері, 24 грудня, її затримали оперативники в одному з дачних масивів Луцького району.

Раніше зловмисник уже був судимий за нанесення тілесного ушкодження, яке спричинило смерть. Нині йому знову оголошено підозру – цього разу за вбивство. Відповідно до ст. 115 Кримінального Кодексу України, особі загрожує позбавлення волі терміном від семи до п'ятнадцяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 27 Грудня 2020 16:21
Треба, щоб справу розглядав / розглядала та недосуддя, що за УМИСНЕ вбивство новонародженої дитини дало 2 роки умовно. А тут передпенсійний вік....
Eqwerty Показати IP 1 Січня 2021 00:19
Это по бандеровски по дружески

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus