USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Затримали головного військкома Рівненщини: є відео його знущань над підлеглим, – ЗМІ

27 Липня 2023 13:34
Правоохоронці затримали керівника Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Луцюка.

Про це УП повідомили джерела в органах прокуратури та ДБР

У розпорядженні журналістів також є відео із телефона затриманого. На ньому воєнком лупцює свого підлеглого. Вони розмовляють про наркотики.

Читати ще: Били та ставили на коліна військового, бо хотів доповісти про порушення: подробиці затримання військкомів на Рівненщині
23 липня на Ставці головнокомандувача Президент Володимир Зеленський дав термінове доручення створити комісію під керівництвом першого заступника міністра оборони України генерала Павлюка разом із правоохоронним блоком та разом із НАЗК для перевірки всіх воєнкомів в усіх регіонах України, щоб вони «не ганьбили нашу державу і пам’ять героїв, які гинуть на фронті».

За словами Зеленського, попередні результати перевірки віськкомів виявились невтішними.

Колишньому керівнику Одеського регіонального центру комплектування Євгену Борисову повідомили про підозру за фактами незаконного збагачення та порушення порядку несення військової служби. Печерський районний суд Києва обрав запобіжний західБорисову у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правда Показати IP 27 Липня 2023 15:49
Потім не дивуйтеся чому люди втікають від повісток. Йти добровольцем в армію після такого? Щоб тебе потім били і катували?
Народна прокуратура до Правда Показати IP 27 Липня 2023 19:07
Били його не тому, що він пішов в армію. А тому, що торгуючи наркотою і будучи викритим поліцією, щоб не сісти за грати погодився стати її донощиком і скомпрометувати свого керівника. Бо поліцейському потрібно галочку, щоб вислужитись.
Ківерчанин Показати IP 27 Липня 2023 17:13
Сволоту під Бахмут, рядовим.
ГалЯ Показати IP 27 Липня 2023 17:24
Мало дав. Треба зняти та одному місцю надавати за наркоту
Анонім Показати IP 28 Липня 2023 11:23
Поліція зловила того військового з наркотиками і заставила доносити на співслужбовців. А воєнком надавав по дупі донощику. Ви хоч текст відео слухаєте? А взагалі і наркоманів і донощиків треба наказувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus