USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Затриманому за вбивство Ноздровської оголошено підозру

8 Січня 2018 22:03
Підозру у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської повідомили затриманому мешканцю Київщини. Про це генеральний прокурор Юрій Луценко написав у Facebook.

"Щойно слідчий Вишгородського відділу поліції оголосив підозру у вбивстві І. Ноздровської", - написав він.

"Так само, як зробили це в понад 2 тисячах проваджень по вбивствах минулого року", - додав він.

Нагадаємо, 1 січня у Київській області, в одній із річок, правоохоронці знайшли тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". У справі про вбивство слідчі допитали вже близько 50 людей. У Нацполіції уже назвали чотири основні версії вбивства Ноздровської. Згодом голова поліції у Київській області Дмитро Ценов заявив, що, згідно з експертизою, смерть правозахисниці Ірини Ноздровської настала за дві-три доби до того, як знайшли тіло.

Згодом, у Нацполіції повідомили, що, за попередніми даними експертизи тіла правозахисниці Ірини Ноздровської, вона померла від множинних колото-різаних ран.

Вдень 8 січня стало відомо про затримання підозрюваного у вбивстві юристки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 8 Січня 2018 23:36
А яке право має той глашатай коментувати хід слідчих дій. Все робиться для власного піару.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus