USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Затриманий у Німеччині болгарин зізнався у вбивстві журналістки, – ЗМІ

11 Жовтня 2018 15:16
Мати затриманого в Німеччині болгарського громадянина Северина Красимирова стверджує, що її син зізнався в тому, що вбив журналістку Вікторію Марінову.

Про це вона повідомила кореспондентів болгарського видання nova.bg, пише Укрінформ.

«Він зізнався в скоєному, говорить, що був п'яний і під впливом наркотиків після якогось дня народження і що нічого не пам'ятає. Він не така людина, почав переді мною плакати», - розповіла Красимирова.

Вона також стверджує, що Северин - розумово відсталий, приймав якісь пігулки, але вона перестала йому їх давати. Окрім Северина, у неї ще семеро дітей.

Красимирова виявила бажання, щоб її сина судили в Німеччині і щоб там відбував і тюремне ув'язнення, оскільки, за її словами, у Болгарії вона побоюється за його життя.

Очікується, що в четвер, 11 жовтня, суд Нижньої Саксонії винесе ухвалу відносно екстрадиції Красимирова до Болгарії.

Напередодні правоохоронні органи Німеччини затримали підозрюваного у вбивстві болгарської журналістки Вікторії Маринової.

Як повідомлялось раніше, жорстоке вбивство журналістки Вікторії Марінової сталося у болгарському місті Русе. Тіло жертви було виявлене неподалік від міста, у важкодоступному місці на березі Дунаю. За словами слідчих, перед смертю журналістку звалтували й побили.

Вікторія Марінова була директором одного з місцевих телеканалів і займалася журналістським розслідуванням корупційних схем щодо відмивання європейських фондів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Суддя Дредд Показати IP 11 Жовтня 2018 15:27
так болгарин, чи молдован, чи все таки - українець?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus