USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Заважає спати»: блогерка з Києва запропонувала відправити Patriot на захід України, бо «там розслабились»

2 Червня 2023 10:23
Блогерка з Києва запропонувала «відправити Patriot на захід України, бо вона хоче виспатись». Мовляв, західняки дуже розслабилися.

Таке блогерка Катерина Т., яка підписана в Instagram під ніком «moon_girl888», заявила на відео, пише Gazeta.ua.

«Мучить одне запитання, а чи можна цей грьобаний Patriot кудись забрати, наприклад, на захід України. Щоб просто виспатися, хай трохи вони не посплять. Бо щось дуже розслабилися, навіть комендантської години немає. А ми поспимо. Сподіваюсь, за таке бажання наша країна в СБУ не викликає, бо маразму й так вистачає», – заявила Катерина Т.

Після обурення українців жінка закрила доступ до своїх сторінок у соціальних мережах. Проте користувачі опублікували скандальні скриншоти, в яких жінка звинуватила США у вбивствах українців. Вона також заявила, що «Україна вдає з себе пухнасту».
«Сподіваюся, «пухнастики» подавляться кров’ю своїх дітей. А люди розплющать очі та зрозуміють, що нас тут усіх вб’ють. А хто не загине від ракет – помре від голоду», – заявила сепаратистка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
додік Показати IP 2 Червня 2023 10:30
губата мразь цапомовна...
Народна прокуратура до додік Показати IP 2 Червня 2023 10:53
От, от. Я б теж був не проти, щоб і захід України прикривали отриманою зброєю так само, як різні ці Козини й Кончі-Заспи з таким біо-сміттям, як ця "блогерка"
123 Показати IP 2 Червня 2023 10:52
Мову вивчи для початку , наші козаки як ти кажеш з західної України , боронять Україну , і в тому числі Київ , щоб ти ку.во губата спала , а не гонилась по підвалах . Не подобається на ... В русню . Поки ще міст стоїть .
Макс Показати IP 2 Червня 2023 11:03
В кийові повно таких цапомовних , Шаріков все такі дав потомство
Хрен собачий Показати IP 2 Червня 2023 11:43
Мене також мучить одне питання, чому це кончене, ватне створіння до цих пір в Україні?. Кордони для жінок у "ванючюю Європу"не закриті, а звідти і в улюблений СРУцький мір можна дістатись. Завтра вихідний, позвоню і задам їй це питання, якщо трубку візьме, шльондра ватна...
! Показати IP 2 Червня 2023 12:05
Всадіть її до пєрдля, там до натурального вигляду повернеться. Може виспиться нарешті!
Анонім Показати IP 2 Червня 2023 13:42
типова кацапська шльондра, тільки взялися за них у Києві відразу почала скавчати, бо є чого боятися
Анонім Показати IP 2 Червня 2023 15:23
Всі хто вважає ,що на Західній Украіїні розслабились і взагалі війни нема, хай приїдуть на екскурсії на наші кладовища з лісом жовто-блакитних прапорів, бо кожного дня у кожному місті і селі похорони хлопців і дівчат, що віддають свої життя за можливість жити всім. І таким дурепам, як ця блоХерша теж, на жаль. Так що хай позатикають вже всі свої погані роти відносно Західної України і валять на передову, бо вже задовбали, а толерантне терпіння не безкінечне.
Анонім до Анонім Показати IP 2 Червня 2023 15:46
ця шал.ва на чекістів працює, це ж ясно, кацапські ракети і дрони їй не заважають, а українська ППО 'заважає'. Тепер, коли таким як вона, що косять під дуреп, але одночасно роблять свою гнилу роботу на ворога, СБУ почала вручати підозри і загрожує їм кримінал, то ця шльо.дра кацапська завила, вона думала під час війни буде прикриватися свободою і демократією і 'блогерити' на хуйла.
Віктор Показати IP 3 Червня 2023 05:58
Я вимагаю від влади, щоб ця дурепа отримала покарання! Громадські роботи на місяць часу у вигляді прибирання на кладовищі у Західній Україні під наглядом поліції! Нехай прибирає, замітає на кладовищах де поховані воїни ЗСУ. Возять по всьому Заходу України . Щоб такі дурепи раз і назавжди не ділили Україну і не казали лишнього про те хто відчуває війну, а хто ні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus