USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Завтра Волинь відвідає Петро Порошенко. Офіційно

7 Липня 2018 18:10
8 липня 2018 року Президент України Петро Порошенко відвідає Волинь.

Президент візьме участь у заходах із вшанування пам’яті українців – жертв польсько-українського конфлікту 1943-1944 років. Про це інформує відділ інформаційної політики ОДА.

Церемонія вшанування пам’яті загиблих українців відбудеться у Гончому Броді Ковельського району.

Також, як інформує прес-служба глави держави, 8 липня 2018 року Президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до Республіки Польща на запрошення української громади цієї країни.

Програмою візиту передбачено відвідання села Сагринь Люблінського воєводства, де Глава держави відкриє Меморіал пам’яті українців, які загинули від рук польських «селянських батальйонів» та підрозділів Армії Крайової у 1944 році.

Президент України візьме участь у богослужінні за загиблими українцями, а також зустрінеться з представниками української громади Польщі.

Окрім того, на 7-8 липня запланований візит Анджея Дуди на Волинь, приурочений вшануванню жертв Волинської трагедії. Він планує відвідати на Волині декілька об’єктів, пов’язаних з україно-польською історією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Богдан Сташинський Показати IP 7 Липня 2018 20:39
Нехай би пройшовся Луцьком - почув би волинські аромати...
KCN до Богдан Сташинський Показати IP 7 Липня 2018 22:11
А до чого тут Президент? До речі, ароматів вже якось не чути. А якщо вам чути, то є на це Міськрада.
Анонім до KCN Показати IP 8 Липня 2018 08:50
Де не чути?Кожен день біля Променя сморід,а сьогодні не чути,значить це регулюється кимось,а нас водять за носа..типу"ми будемо шукати.."..Петро приїде,сфітлофори вимкнули,поліції багато,цікаво чи на виклики хтось їздить
Алекс Показати IP 8 Липня 2018 09:45
Без кілометрового кортежу боїться проїхати, бо знає що недовго проживе тут

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus