USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Збитий над Черніговом російський пілот раніше бомбив Сирію. Відео

5 Березня 2022 15:43
Українські військові збили російський літак над Черніговом та взяли в полон його пілота майора Криволапова. Раніше він бомбив Сирію.

Виявилося, що декілька років тому він бомбив Сирію і про нього писав InformNapalm, повідомляє депутат Олексій Гончаренко, передає 24 канал.

«Тоді він ще був капітаном. Підполковника йому дадуть лише посмертно», – написав Гончаренко.

В Сирії російські агресори спокійно тренувались бомбити по цілях без урахування наявності в суперника противповітряної оборони (ППО). В Україні виявилось, що сучасна російська авіація не готова воювати проти організованої армії.

Як інформує СБУ, майор Криволапов – один із «асів» Путіна, який за свої звірства в Сирії був удостоєний аудієнцією з Башаром Асадом.

Для нього бомбити цивільні міста – не нова справа. Як пояснює сам злочинець, він не думає про такі поняття як «житлові будинки і квартали»: «Є просто цілі з координатами...»

Тепер у нього попереду безліч довгих розмов зі співробітниками СБУ.

Він відповідатиме за всі свої звірства, як і тисячі інших російських загарбників, що з війною прийшли на українську землю.
Нагадаємо, що ворожий літак у небі над Чернігівщиною збили уранці 5 березня. Пілот вижив та приземлився на ворожий будинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фанат Показати IP 5 Березня 2022 17:08
Як такий жиртрест може бути пілотом, парадокс?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus