USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через 8-годинний допит до волинянки в міліцію приїхала швидка

12 Лютого 2014 07:58
Близько восьми годин перебувала у Луцькому міськвідділку міліції жінка, яку допитували як свідка в одній зі справ щодо автомайданівців. Про це повідомляє IA ZIK

Волинянку допитували кілька годин у місцевому міськвідділі УМВС як свідка у справі про блокування машин ДАІ в обласному центрі Волині, яке, за версією слідства, відбулося 9 лютого.

Як розповіла Анна (прізвище на її прохання не називаємо), на допит у статусі свідка до Луцького міськвідділку міліції вона прибула на 11.00.

«Я тут із одинадцятої години. Ми по телефону домовилися, що я на 11.00 під’їду. Викликали через те, що вчора (10 лютого, – IA ZIK) протокол допиту свідка не зовсім правильно був складений, хоча я не скажу юридично правильно, як це називається», – каже вона.

Водночас вийти із міліцейського відомства жінці вдалося тільки близько 19.00. «Мотивації я не чула, чому стільки тримали», – зізналася вона.

Під час допиту Анні стало зле, тож довелося викликати лікарів. «Розмова переривалася через те, що приїжджала швидка, бо мені стало недобре. Лікарі сказали, що є виражена тахікардія, і допит далі проводити не можна. Але все рівно треба було завершити процесуальні дії, дописати протокол», – додала вона.

Водночас Анна зазначила: «Працівники ДАІ чекали тут, щоб написати протокол за події, що трапилися двома днями раніше».

З її слів, допитували у кримінальній справі щодо перешкоджання діяльності працівників правоохоронних органів. Підтримати Анну прибули низка активістів, у тому числі – Автомайдану. Натомість у холі міськвідділку перебували працівники міліції з автоматами.

«Вона втрачає свідомість. Викликали швидку. Швидка приїхала. Людині зробили укол і попросили, що їй треба відпочити. Але працівники міліції проігнорували поради лікарів і продовжували допитувати і тиснути психологічно на людину. Людина була з 11.00 до 19.00 на допиті. Я вважаю, що іде тиск і знущання над громадянами України», – обурюється один із керівників Луцького Автомайдану Сергій Поха.

Тим часом, повістку на допит у статусі свідка вручили і йому.

«Це було в неділю. І людина, яка там стояла в цивільному, тут сьогодні ходила в міліцейській формі, яка дійсно блокувала, це є на відео, той автомобіль. Так їхні ж працівники міліції в цивільному самі заблокували той автомобіль, а тепер звертають на людей, які просто стояли збоку і задавали питання, чому там таке відбувалося. Ви розумієте? Тобто міліція сама себе блокує, а потім звинувачує автомайданівців, які хочуть, щоб там не було ніяких сутичок. І автомобіль, який, вони розказують, що блокували, він навіть не завівся. Як можна блокувати автомобіль, який не рухається? Його звідти випихували вручну», – прокоментував Поха події скандальної історії, коли даівців рятувати мусив особисто начальник УМВС в області Олександр Терещук.

Тим часом депутат Волинської облради Ігор Гузь написав у власному Фейсбук, що Анну на допит викликала слідчий Луцького МВ УМВС Алла Левчук.

«Заступник начальника слідчого управління Луцького МВ УМВС, який прибув на місце і провів зустріч з депутатами та автомайданівцями, визнав, що з боку слідчого було допущено масу порушень. Буде проведене внутрішнє розслідування», – повідомив Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 57
Леся Показати IP 12 Лютого 2014 08:09
А їм зле не стає коли вже три місяці хороводи водять? А приходять відповідати за порушення - то відразу зле?:) А по мітингам і не скажешь - стільки адреналіну, сіл, валають так, що якби була можливість, то могли б тою "енергією", замість електростанцій, енергію постачати!:) Вмійте відповідати за свої вчинки! А то і Гузь такий - трохи наступлять на ногу, штовхнуть - ой рятуйте, де журналісти, депутата б'ють... То як такі "слабаки" хочуть цілу державу будувати і нею керувати?!:)
Лесю, Ви безграмотна до Леся Показати IP 12 Лютого 2014 08:28
навчіться української мови ! Сіл - в називн.відмінку - село- це адмін. одиниця.А те ,що Ви мали на увазі - пишеться через букву И - сил це ж якою треба бути низькою людиною,щоб поливати цихх відважних людей брудом ! п.с. "ВН" , я сподіваюсь, Ви розмістите даний коментар !
Леся до Лесю, Ви безграмотна Показати IP 12 Лютого 2014 08:38
Бувають механічні помилки, але тут я не збираюся в коментах в грамотності змагатися, а написане мною і так зрозуміло! Ви тут більше нікого поправити не хочете? :) Почитайте в інших гілках коментарі...:) Ідіть, якщо такі "розумні", коректором у ВП працювати, там гостра нестача таких "фахівців"!:)
хм до Лесю, Ви безграмотна Показати IP 12 Лютого 2014 08:43
ти "грамотей"перевірь свій правопис,потім вчи іньших,ціх майданутих вже пора саджати,а не допитувати,дістали вже.
Максим до хм Показати IP 12 Лютого 2014 10:58
Такі як ви тільки й вміють саджати. Вас самих треба ізолювати десь в клітку , дати азаровські лопати і заставити хочаб картоплю саджати
Лучанин до Лесю, Ви безграмотна Показати IP 12 Лютого 2014 09:41
Ти, грамотей, на Ви звертаються до однієї особи, а не до всієї редакції. А щодо ВН, то вони завжди всі коменти розміщують, це тобі не ВП!
Андрій до Леся Показати IP 12 Лютого 2014 08:42
Недавно вчені довели,що совість в людини знаходиться в мізках.Робіть висновки... Є окрема категорія людей,судячи з коментаря,Ви є представником цієї категорії,думки в якої народжуються в роті.
кокс до Андрій Показати IP 12 Лютого 2014 11:06
А у вас мабуть в дупі!
Вася до Леся Показати IP 12 Лютого 2014 11:03
Підтримую на всі 100. "Бідолашні"-повкакувалися! Як їздити та тормосити людей-сила є. Як вже на них почали"наступати"-зразу швидку викликали. Як що вже почали війну то воюйте гідно,а не плачетесь на кожному кроці.
111 до Леся Показати IP 12 Лютого 2014 11:11
Такій с*чці,як ти ніколи , мабуть, погано не ста є, бо їй на все начхати
Всезнайко Показати IP 12 Лютого 2014 08:28
Одні сайти пишуть, що 5 годин, одні, що 8. Визначтесь...
Злий до Всезнайко Показати IP 12 Лютого 2014 08:37
А тобі козліна, мало 5 годин? Свідка і жінку? Методи гестапо..
Роман до Злий Показати IP 12 Лютого 2014 08:39
Ти б бачив тих жінок... Так волають, що Гузь вихідний...!:)
лучани Показати IP 12 Лютого 2014 08:30
Коли міліція тероризує мітингарів, справжні злочинці грабують ,вбивають та гвалтують.
Юра до лучани Показати IP 12 Лютого 2014 09:01
знову міліція винна? як на майдауні то кричать міліцію - геть, а коли грабують, міліція - рятуйте. Визначтесь панове майдауни... А ще краще - розійдіться і не мішайте нормальним людям жити і працювати, тоді і міліція займеться своїми прмими обов'язками, але є надія,що спочатку розбереться з тими хто це замутив, Пчёлка Майя, Гусь Лапчатій чи ще хто - не важливо, головне щоб отримали стільки щоб більше не виникало бажання майдауни влаштовувати.. Чегевари,блін доморощені
222 до Юра Показати IP 12 Лютого 2014 11:15
Зарплату треба відпрацьовувати і міліції також.
Юра до 222 Показати IP 12 Лютого 2014 11:47
так і відпрацьовуй, хто тобі мішає?
Лучанин до лучани Показати IP 12 Лютого 2014 09:44
Якби міліція тероризувала, то від майдаунців місця мокрого не лишилося б
Максим до Лучанин Показати IP 12 Лютого 2014 11:01
Завтрап прийдуть до тебе , що заспіваєш?
Лучанин до Максим Показати IP 12 Лютого 2014 11:18
Я адекватний. Навідміну від майдаунів,за свої дії відповідаю.
Юра до Максим Показати IP 12 Лютого 2014 11:42
забудь майдаунські казки, якщо не "нашкодив" - то і не прийдуть, а якщо придуть,а ти правий на всі 100%, тоді можна і "послати" всіми доступними (легальними) способами... Не "шкодив" (не порушував КК) - спи спокійно
панянка до Максим Показати IP 12 Лютого 2014 12:07
А до нормальних людей, які нічого не порушують, не скоюють протиправних дій, нікого не ображають, нікому не погрожують... Ніколи не приходять і на ровному місці питань не задають!!!
Юра до панянка Показати IP 12 Лютого 2014 18:02
Підтримую,не нашкодив - спи спокійно, прийшли - пиши заяву в прокуратуру, дуже швидко реагують, а потім "ті,що прийшли" забудуть до тебе дорогу, якщо ти правий... Якщо погано спиться, два варіанти, перший - на ніч прийняти валеріанку (можна таблетки,можна дівчину ;) ) другий - ти,дыйсно нашкодив, і прокинулась совість...
Лучанин до Максим Показати IP 12 Лютого 2014 12:16
А чого до мене приходити, я не майдаунівець! Може в міліції і дурні, але ж не всі.
Хохол Показати IP 12 Лютого 2014 09:01
Соромно що на Волинській землі живуть такі телепні як леся та їй подібні.
Тарас до Хохол Показати IP 12 Лютого 2014 09:21
А ще більше соромно, що кажуть мов такий працьовитий народ на Волині, а вони свою "працю" в хороводи, волання, мітинги, погрози, залякування... втілюють!:) Ви ж подивіться хто на чолі всього того на Волині?! От за кого, в першу чергу, має бути соромно!!!
zamzamaqaz Показати IP 12 Лютого 2014 09:32
Та Алла Левчук - хам*о малолітнє. Її вже почали очікувати в подворотнях. Багато собі дозволяє. Думає що за углом їй хтось допоможе. Сиділа би вдома, та думала про особисте життя.
Це вже наш менталіте Показати IP 12 Лютого 2014 09:33
Волаєш, при владі, а тільки справу відкрили - зразу в лікарню і не виліковно хворий. Любий нардеп, начальник, директор, тільки крісло під ним захиталось - вже в лікарні. Прикладом є всім відома вже 2 роки хвора леді Ю. То в якій медицині можна два роки лікувати і не вилікувати? Уе прорив в медицині. Прокажіть в тій країні ще одного простонародного хворого, якого вже два поки лікують.
Юра до Це вже наш менталіте Показати IP 12 Лютого 2014 10:06
Леді Ю - треба на зону, бо вкрала купу грошей, а її лікують за державний кошт вже кілька років, крім того, де Ви бачили, щоб хоч одного!!! хворого засудженого - якого лікували в таких умовах за державний кошт? А вона,ще й "патякає" з тюрми, хоча, листування дозволено лише з адвокатами,рідними і т.п. А в нас, що не день - то нова заява від Тимошенко... Не можуть вилікувати в нормальній лікарні - марш на тюремну больнічку, чим вона відрізняється від народу, за який нібито "страждає і переживає"?
Зі сторони Показати IP 12 Лютого 2014 09:45
Один троляга імітує суспільну думку волинян, в перерві на проксаку зеку рейтинг піднімає.Який гарант така і ментарня..зек то гарантує
Юра до Зі сторони Показати IP 12 Лютого 2014 10:15
Давай розглянемо всі сторони... Одна сторона - пропонує змінити виборчий закон так,щоб можна було балотуватись в Президенти з непогашеною судимістю... Зрозуміло "під кого" цей закон роблять? А репер поясніть, чи можна робити закони під одну людину? Друга сторона - пропонує змінити виборчий закон в плані "проживання" на території держави на протязі 10 років.. Зрозуміло "під кого" цей закон роблять? Знову,те саме питання, ЯК, закон під одну людину? Ви ж, такі "справедливі та чесні"? Виникає логічне питання, панове майдауни, можливо Вас дурять? можливо Ви стоїте на майдаунах за чужі інтереси?
Тролязі до Юра Показати IP 12 Лютого 2014 10:53
Без пінарнання в логіку і демагогію скажу коротко..В Тимошенко стаття політична,заказна ..Клично завжди був громадянином України,виступав завжди під прапором України, і приніс їй славу..Рівняти з шапкокрадом,погодься зовсім таки ні в тин ні в ворота..Конституцію махінаціями під себе підігнав..Але з тролягою сперечатись,даремно час втрачати і йому кишеню наповняти..Сам пише,сам опонуй лосяра..Поки газета акаунти не ввела, чи вхід через соцмережі..Глотай смердючу тролячу костяру губошльоп..
Юра до Тролязі Показати IP 12 Лютого 2014 11:13
Зловживання службовим становищем - це заказна стаття? Їй треба іншу - крадіжка в особливо великих... Кличко - завжди був громадянином України, це правда, але, проживав певний період часу і сплачував податки в іншій країні, його заслуги перед народом - ніхто не намагається применшити... тут мова про те, що хоче переписати закон під себе.. Що стосується "шапкокрада", майдауни, ви пішли ще далі, ви хочете дозволити балотуватись в Президенти, людині - з непогашеною судимістю (Ю) Де логіка?
Віка до Тролязі Показати IP 12 Лютого 2014 12:15
Ну якщо вкрав мільярди і це політична стаття...?! Ну тоді з вами все зрозуміло...:( Ото так вас всіх "обробили" на тому Майдані!!!:(
Віка до Юра Показати IP 12 Лютого 2014 12:14
Да так все воно і є +100500!!!
за рогу до Зі сторони Показати IP 12 Лютого 2014 12:12
А що ваша "ментарня" на чолі з Луценков вичворяла?! У дзеркало дивись частіше! Да і сам "міністр" був такий на руку чистий...!!!:)
Юра до за рогу Показати IP 12 Лютого 2014 17:35
Луценко - не досидів, якщо зараз будуть судити, то вже буде сидіти не в "ментовскій" колонії, а в загальній, от і рветься....
НАЗАР Показати IP 12 Лютого 2014 09:54
ЛЕСЯ мабуть від регіоналів кришує. Захищає владу, яка таке робить з людьми Співчуваю Маїй
АУМДПЛ Показати IP 12 Лютого 2014 10:21
Встидно за такі д* більні, на замовлення, коментарі в захист міліції. Продовження допиту, після заборони лікарів, кваліфікується як катування ст. 3 Європейської конвенції. Це 100% виграш справи в Європейському суді
Юра до АУМДПЛ Показати IP 12 Лютого 2014 10:26
А псування приватного майна, перешкоджання веденню бізнесу - не суперечить законам?
Юра до АУМДПЛ Показати IP 12 Лютого 2014 12:05
Кидати "коктейлі молотова" в правоохоронців - не суперечить ніяким конвенціям? фіг з ним, давайте розглядати їх не як правоохоронців, а як громадян України, крім того, показати відео де вони стоять з щитами, а в них летить каміння і пляшки з коктейлем молотова? В любій гейропі чи гамериці - посягання на життя правоохоронця під час виконання службових обов'язків - дуже серйозний злочин, в гамериці, поліцейський може застрелити нападника, навіть якщо йому тільки здалось що його дії можуть мати протиправний характер стосовно правоохоронця... Ну, і хто порушує? влада, яка мовчки спостерігає, чи майдауни з своїми сепаратистськими закликами?
Закон до АУМДПЛ Показати IP 12 Лютого 2014 12:18
Нароблять "справ", а потім Європейський суд?:) Ну ви блін даете...!:)))
лучани Показати IP 12 Лютого 2014 10:32
Якби та кількість міліціонерів , яка тероризувала дівчину ,вийшли на патрулювання,то би набагато менше злочинів би було за 8 годин.
Юра до лучани Показати IP 12 Лютого 2014 10:36
Слідчі - в патруль не ходять...І в загалі, де докази? сказала якась баба, шо їй стало зле в приміщенні міськвідділу... Нормальна реакція організму, який за собою щось відчуває...
Баранчик Шон до Юра Показати IP 12 Лютого 2014 11:03
Юра, ти мусор недорозвинутий
Юра до Баранчик Шон Показати IP 12 Лютого 2014 11:54
іди "баранчік", дивись далі мультфільми, хочеш про баранчика, хочеш про майдаун... знав би тебе особисто - могли б, поспілкуватись на рахунок розвитку і всього іншого, але, в тебе навіть нік від "мультяшного" персонажу, тому - "проходите мімо"...
МАКСИМ до Юра Показати IP 12 Лютого 2014 11:12
Слідчі - в патруль не ходять вони виконують накзи свого керівництва, яке отримало замовлення від Башкаленка треба і на Волині показати "роботу", коли ж ім в патруль ходити, чи розслідувати справи по крадіжках, вбивствах,? Скільки "вісяків" за 2013 р? Наші слідчі ж працювати не вміють, вони вміють тільки шити справи на замовлення
Юра до МАКСИМ Показати IP 12 Лютого 2014 11:23
Так ніхто їх і не захищає... я тільки за те, щоб вони займались своїми безпосередніми обов'язками, але майдаун - спеціально їх відводить в іншу сторону,а потім скаже що пагано працюють, всі продались, не так?
місцевий до лучани Показати IP 12 Лютого 2014 12:19
А які злочини були на протязі 8 годин? Факти у студію?! Тут серед білого дня Майя вичворяла і нічого???!!! Є - так діло не піде! За свої вчинки треба відповідати!!!
рита до лучани Показати IP 12 Лютого 2014 14:11
Коли дівчина робить все, що їй заманеться - вона громадянка, мітингарка, герой. Якщо тільки потрібно відповісти за свої вчинки - бідна, нещасна дівчинка. Ви вже визначтеся - якщо хворі, то відразу швидку викликайте на свої пікетування і зборища.
ЗІНОВІЙ Показати IP 12 Лютого 2014 10:54
хто там заговорив про майно? А те що владці роблять це нічого? Те що все продажне теж нічого? Чому ніодного прокурора так не допитували ? Що їм усе можна ?? А простим людям стояти і за них мусор виносити і жити на мінімальну зарплату і пенсію? ЗНАХАБНІЛИ ВЖЕ ГЕТЬ. ВАМ УСЕ МОЖНА ХОЧ би ви переляком обійшлися за своє майно Вже гроші позаплачували регіонали щоб дівчину лякати і так далі. Ви ж собі усе позволяєте. ВАШІ СИНОЧКИ І ДОЧКИ НА ПЕРЕХОДАХ НЕ ЗУПИНЯЮТЬСЯ, ЇМ ВСЕ ПО БАРАБАНУ. І НІХТО З НИХ ТАК НЕ ЗНУЩАЄТЬСЯ Як з простих людей, які своєю працею робочою силою за вас і ваших сімей працюють. СОРОМНО має бути
до зіновія до ЗІНОВІЙ Показати IP 12 Лютого 2014 11:12
Про який простий народ ти говориш? Ти бачив хто майданом керує.? Або брехуни ,або злодюги на дорогих машинах,або неадеквати такі як Гузь і Майя.
Юра до до зіновія Показати IP 12 Лютого 2014 11:34
Ті неадеквати, ще "копійку" податків не заплатили,а вже громадського майна напсували достатньо. Звертаюсь до майдаунів - зауважте,саме ГРОМАДСЬКОГО, не приватного майна, ці малолітні придурки які "шкодять", ще не встигли заробити собі на прожиттябез батьківської опіки,але рвуться революці. робити... крім того, більшість не з Луцька, то хай валять до себе в село і шкодять там, але вони цього не зроблять, бо знають що в селі ніхто не дасть псувати громадську власність
Юра до ЗІНОВІЙ Показати IP 12 Лютого 2014 11:28
наведіть конкретні приклади, з прізвищами і т.п.,слабо?
Орест до ЗІНОВІЙ Показати IP 12 Лютого 2014 12:25
Зато останніми днями Автомайданівці так по світлофорам і так чемно їздили...!:) Не сміши людей і не вали все одне на одне! Почали з одного, а все перевернулось в інше... Ну це тактика опозиції і не дивно, що і людей "заражають" цією хворобою, ніякої конкретики... На себе спочатку дивіться, а потім інших повчайте!!! А де ти так працюєш, а ЗІНОВІЙ? Кнопкодавом?:)
Ригопсам Показати IP 12 Лютого 2014 13:00
Клацайте і кльопайте сірібники.. як совок гикнув.так і риги гикнуть..Вже не довго..
Юра до Ригопсам Показати IP 12 Лютого 2014 14:44
Один помаранчевий шабаш - загнувся, і цей майдаун теж загнеться... не терпиться в гейропу? підказати адресу консульства? і валіть собі, а нам і тут добре, майдаун - це не вся Україна, навіть якщо порахувати всіх людей які вийшли на майдауни по всій Україні - не буде і 10% від загальної кількості населення , робіть висновки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus