USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський може провести в Луцьку засідання РНБО через біженців на кордоні, – джерело

12 Листопада 2021 11:25
У Луцьку 14 листопада відбудеться виїзне засідання Ради національної безпеки та оборони. Передбачається, що на ньому буде присутній і президент Володимир Зеленський.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Під час засідання РНБО мають розглядати безпеку українських кордонів та можливе незаконне проникнення мігрантів.

Раніше в прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов повідомив, що в Луцьку відбудеться велика нарада, на якій будуть вирішувати питання щодо міграційної кризи, створеної на польсько-білоруському кордоні. Зустріч запланована на неділю, 14 листопада. За його словами, на цій нараді будуть присутні щонайменше три міністри України, а також запрошують послів Польщі та Литви.

Також 11 листопада Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський разом із головою Державної прикордонної служби Сергієм Дейнеком, головою Національної поліції Ігорем Клименком і заступником голови Національної гвардії України Юрієм Лебедем відвідали Волинь та перевірили відпрацювання дій щодо захисту від можливої спроби прориву українського кордону штучно організованими натовпами мігрантів з боку Білорусі, а також для протидії іншим гібридним загрозам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
юрій миколайович Показати IP 12 Листопада 2021 11:55
Вони шо дурні в Україну прориватися .Тут і без них п..децом попахує.
123 Показати IP 12 Листопада 2021 12:35
А Путіна, Лукашенка, біженців про це повідомили?
До юрій миколайович Показати IP 12 Листопада 2021 13:37
А які вони, якщо погодились на переправу до ЄС з території Білорусі. З такими мізками неважко попертись в Україну.
ТАК Показати IP 12 Листопада 2021 14:07
Знов увагу Українців відвертають від біль важливих питань.Сьогодні мене на основі постанови звільнили з роботи , що мені до вашої кризи ? Українців цікавить як вижити а не те яким шляхом мігранти потраплятимуть в Європу
До ТАК до ТАК Показати IP 12 Листопада 2021 15:28
Українці так зациклені на своєму виживанні, що не помітили, як обрали Кучму, Януковича, Зеленського, які успішно актуалізували необхідність виживання. Тепер їх не хвилює мігрантська небезпека. Скучили за проблемами
Анонім до До ТАК Показати IP 12 Листопада 2021 15:58
і януковича забули кравчука і ющенка, а ще порошенка
Анонім до ТАК Показати IP 12 Листопада 2021 15:34
Як раз увагу звертають на більш важливе питання. Яким шляхом мігранти попадатимуть в європу = з якою імовірністю один такий мігрант передчасно перерве вашу життєдіяльність, або ще щось зробить.
Прокурор Показати IP 12 Листопада 2021 21:22
Ці зелені наркоклоуни таки без мозгів... Біженцям треба доведена до краю наркоманами Україна???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus