USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зеленський: «Не хочу, щоб через 5 років мене наздогнали і сказали, що я такий, як Порох»

18 Квітня 2019 23:12
Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що йде у президенти, щоб зробити країну кращою і не хоче, щоб через п’ять років його президентської каденції хтось сказав йому, що він «такий же, як Порох».

Про це він сказав в ефірі програми«Право на владу», передає Українська правда.

Так, на питання: «Чим ви відрізняєтеся від попередників?», Зеленський відповів, що хоче бути президентом достойної країни і не збирається тікати через 5 років.

«Я хочу бути президентом достойної країни, людиною, яку не наздоженуть після 5 років, дай бог, нормального правління, дай бог, нормальної команди, не хочу, щоб мене на вулиці наздогнав хтось і сказав: «Ти такий же, як Порох»», – сказав він.
При цьому на попереджувальні знаки ведучої Зеленський додав: «Вибачте, будь ласка. Це не прізвище. Просто для кожного з нас це дуже сильно наболіло».

За його словами, він хоче привести команду професіоналів і не вказувати їм, що робити, а хоче зламати систему.

«Все це знаєте, схоже на колоду карт краплених, де королі і шістки змінюються місцями всі ці роки, а ставка дуже велика. Ставка страшна – людське життя», – сказав кандидат у президенти.

Він наголосив, що за ці роки з країни поїхало 9 мільйонів людей це ганьба для країни.

«Вибачте, експерти, всі реформи – це все нікому не потрібно. Це все для кого, якщо через 5 років поїде ще півкраїни? Тому це соціальна місія, кожен із нас має зробити все, що він може. Просто взяти, і вийти з зони комфорту, як я це зробив», – заявив Зеленський.

«Я знаходжуся у цьому бізнесі. Але цей бізнес – велика праця нашої команди, але за те, що у мене вийшло я вдячний жителям України, громадянам України, нашій країні. Я став знаменитою і забезпеченою людиною завдяки цій країні. Тому зроблю все, що зможу, приведу розумних людей. Не справлюсь – піду», – наголосив він.

Зеленський додав, що під час першого президентського терміну не можна думати про те, що робити на другому, а робити зміни тепер і зараз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus