USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зеленський звільнив керівника ДУСі та його заступника

11 Червня 2019 11:52
Президент Володимир Зеленський звільнив керівника Державного управління справами Івана Куцика та його заступника Євгена Сарнацького, натомість призначив Сергія Борзова тимчасовим виконувачем обов’язків керівника ДУС.

Відповідні укази Президента оприлюднені 11 червня на сайті глави держави, пише Укрінформ.

Так, в указі № 360/2019 зазначається: «Звільнити Куцика Івана Марковича з посади керівника Державного управління справами згідно з поданою ним заявою».

В указі № 361/2019 ідеться: «Звільнити Сарнацького Євгена Володимировича з посади заступника керівника Державного управління справами згідно з поданою ним заявою».

Водночас в указі № 362/2019 наголошується: «Заступнику керівника Державного управління справами Борзову Сергію Сергійовичу тимчасово виконувати обов’язки керівника Державного управління справами».

Державне управління справами – єдиний орган з матеріально-технічного, соціально-побутового, лікувально-профілактичного забезпечення діяльності Президента України, Верховної Ради, Кабінету міністрів, Ради національної безпеки і оборони та інших державних органів, вищих посадових осіб зарубіжних країн. В управлінні ДУС перебуває понад 60 державних підприємств, установ та організацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus