USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Зернову угоду продовжили на 120 днів

18 Березня 2023 18:00
Віцепрем’єр-міністр з відновлення Олександр Кубраков повідомив про продовження зернової ініціативи на 120 днів.

Про це він написав у Twitter, передає ЕП.

Кубраков подякував генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррешу, президенту Туреччини Ердогану, міністру Хулусі Акару та всім партнерам за дотримання домовленостей у продовженні угоди ще на чотири місяці.

Він додав, що завдяки спільним зусиллям України та партнерів на світові ринки поставлено 25 млн тонн українського зерна.

Напередодні російська сторона заявила, що «не заперечує» проти продовження зернової ініціативи, яка дозволяє експортувати українське продовольство через море, але лише на 60 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Підпільник Кіндрат Показати IP 19 Березня 2023 21:23
А про припинення війни там не говорили ??!! Про що має говорити в першу чергу та ООНа,- це її основне предназначення !! Імпотентні лакеї - іншої характеристики немає !! Господи,- роби шось,- планета Земля тяжко хвора !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus