USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Жертвами циклону в Бангладеш та Індії стали понад 100 людей, близько мільйона – без домівок

24 Травня 2020 11:08
Понад сто людей загинули в результаті циклону «Амфан», що обрушився днями на Бангладеш і схід Індії. Місцева влада повідомила, що циклон, який вважають найсильнішим в регіоні за останні 10 років, з 20 травня через проливні дощі і поривчастий вітер зруйнував понад мільйон будинків і завдав збитків на приблизно 13 мільярдів доларів.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Згідно з повідомленнями, стихія загалом зачепила 15 мільйонів людей, щонайменше 80 загинули в індійському регіоні Західна Бенгалія, і 22 – у Бангладеш.

Через циклон обірвані численні лінії електропередач, пошкоджена система водопроводу, а також зруйновані будинки, знищено посіви.
Влада Західної Бенгалії 23 травня назвала стихію національним лихом і звернулася до федерального уряду Індії за допомогою. Прем’єр-міністр Нарендра Моді оглянув з повітря потерпілі райони.

Як повідомлялося, до берегів Індії 19 травня наблизився циклон «Амфан».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus