USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЖК «forRest» здали в експлуатацію*

30 Жовтня 2017 09:00
Стати власником комфортного сімейного житла у затишному, екологічному та безпечному місці відтепер стало простіше. Першу чергу житлового комплексу «forRest» вже здали в експлуатацію. Зауважимо, ціни тут - одні з найнижчих у Луцьку.

Житловий комплекс збудували поруч з вулицею Володимирська в Луцьку. Це місце обрали недарма, адже житловий комплекс розташований у екологічно чистому місці: у третій лінії від дороги, поряд є річка Омелянівка, а сам будинок оточений чималою кількістю зелених насаджень.

Перевагою житлового комплексу «forRest» є й цінова політика: на ринку нерухомості - це одна із найдоступніших пропозицій.
Багатоповерхівка зведена на території села Великий Омеляник, у Луцькому районі, відповідно, ціна землі дешевша, ніж у Луцьку - вартість квадратного метра становить від 8 тисяч гривень.

Житловий комплекс «forRest» - це 3 секції 9-поверхових будинків. Поруч, за півстотні метрів, є дошкільний навчальний заклад, а трохи далі розташована спортивна школа, куди діти зможуть ходити у тренажерний зал, басейн, спортивні гуртки.
Забудовник потурбувався і про найменших мешканців, тому поряд із житловим комплеком облаштують дитячий майданчик. А для автовласників поряд заплановано паркінг, а бажаючі зможуть придбати собі окремий гараж, який знаходиться на першому поверсі будинку.

Поруч із будинком є й супермаркет, аптека та зупинка громадського транспорту.

Всі квартири облаштовані індивідуальним опалення, що дозволяє самостійно регулювати температуру та вибирати комфортну для себе. Для зручності усі помешкання обладнані лічильниками на газ, воду, світло та тепло. Крім того, у будинку встановили сучасний безшумний ліфт «OTIS».

«Через кожні три поверхи будівлю зміцнили армованими залізобетонними поясами. Один застосували після другого поверху, інші після 6 та після 9. Такі заходи суттєво зміцнюють несучу конструкцію та продовжують термін служби будинку. Фундамет на залізобетонних палях прямокутного перерізу, довжиною 12 метрів. Їх вдавили до твердих порід, а це значно укріплює міцність будинку та запобігає появі тріщин у майбутньому. Стіни утеплили мінватою, товщиною десять сантиметрів, та обклали облицювальною цеглою - заядки цьому будинок триматиме тепло, що дозволить мешканцям зекономити на енергоносіях. Вікна теж у нас енергоощадні, із двокамерним склопакетом та п’ятикамерним профілем», - розповідає виконроб Андрій Слободянюк.
Нагадаємо, під час зведення житлового комплексу від окремих мешканців прилеглих будинків були нарікання, мовляв, через будівництво на їхній будівлі виникають тріщини. Цю інформацію цілковито спростували фахівці, провівши експертне дослідження.

«Аналіз технології вдавлювання паль показав, що відсутнє динамічне навантажень на прилеглі будинки, на вулиці Володимирська № 109, 107, 111. Відповідно, згадані багатоповерхівки з новобудовою не пресікаються. Тому будівельні роботи не несуть негативного впливу для експлуатації будинків даного району», - йдеться в експертному висновку.
У консультаційному центрі інформують, що, звернувшись до них за номерами телефонів - 098 660 63 03, 066 660 63 03 можна отримати детальну інформацію. Завітайте у центр надання консультаційних послуг на вулицю Володимирську біля кінцевої зупинки і фахівці допоможуть підібрати якісне сімейне житло у затишному та екологічно чистому місці.
Із ЖК «forRest» мрії стають реальністю, а перші власники квартир уже отримали паспорти на новенькі помешкання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
остап Показати IP 30 Жовтня 2017 09:05
Здали в експлуатацію не житловий комплекс, а лише один будинок!
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2017 19:07
Зараз одні будівельники... де вони взялись ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus