USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Розшукали юнака, який жорстоко побив дівчину в Харкові. Він уже записав вибачення

13 Червня 2021 09:25
У Харкові юнак на очах у однолітків жорстоко побив дівчину. Інцидент трапився 11 червня, а вже за день, ввечері 12 числа, після значного розголосу поліції вдалося встановити місцеперебування зловмисника.

Про це ввечері в суботу повідомила пресслужба поліції Харківщини.

«11 червня о 19:21 до поліції надійшло повідомлення від мешканки Слобідського району про те, що її 14-річну доньку побили. Поліцейські встановили особу кривдника потерпілої, ним виявився 16-річний юнак», – йдеться у повідомленні.

Ввечері 12 червня його знайшли й разом з батьком доставили до райвідділку для надання пояснень. «За даними слідства, хлопець щиро розкаюється у тому, що зробив. Батько сподівається примирится з родиною дівчинки», – додали в поліції.

За фактом було розпочато кримінальне провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження. Згодом його перекваліфікували на статтю про хуліганство, яка передбачає до п’яти років обмеження волі.

Тим часом у мережі вже з’явилося традиційне для подібних випадків «відео з вибаченнями». Його поширив харківський Телеграм-канал «Труха». На відео неповнолітній перепрошує перед постраждалою, її батьками та народом України. Також він запевняє, що подібне в майбутньому не повториться.
Відео жорстокого побиття оприлюднив один із місцевих телеграм-каналів. Найбільший розголос воно отримало 12 червня.

На кадрах видно, як група підлітків відпочивають на лавочці. І раптом хлопець налетів на неповнолітню дівчину та почав її жорстоко бити кулаками, а потім ще й ногами. Останні миті були по-звірячому жорстокими – юнак взяв дівчину за волосся та вдарив у обличчя.

За словами матері дівчинки, її донька зазнала суттєвих травм, зокрема нападник зламав їй ніс. Зараз потерпіла перебуває вдома, оскільки від госпіталізації родина відмовилася.

Також жінка розповіла, що її дитина була знайомою зі зловмисником. А той накинувся на неї з кулаками через те, що дівчина підвищила на нього голос.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 13 Червня 2021 09:54
В Харкові багато таких.
скептик до 123 Показати IP 13 Червня 2021 11:51
на сході багато таких
Ірина Показати IP 13 Червня 2021 10:05
Воно вибачилось? Ви серйозно? Посадити бидло на років 5. І взагалі, потрібно прийняти закон, як в європейських країнах(залишення в небезпеці, ненадання допомоги при загрозі життю чи здоров'ю). Ту всю наволоч, яка сиділа на лавці теж наказати.
Анонім Показати IP 13 Червня 2021 11:05
"Казнить,нельзя помиловать".Якщо помилувати відчує безкарність,а потім будемо мати серійного вбивцю жінок...
1 Показати IP 13 Червня 2021 11:19
Що за мода дурнувата пішла??? він вибачився... та до одного місця це його вибачення!!!! чмо сопливе :((( нехай відповідає тепер за свої поступки!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus