USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Жовті COVID-сертифікати стали доступними у додатку «Дія»

24 Вересня 2021 13:45
24 вересня в мобільному додатку «Дія» з’явилась змога отримати жовті COVID-сертифікати. Його можуть згенерувати ті люди, які отримали перше щеплення проти коронавірусу.

Про це інформує «РБК-Україна».

Нині оновлення з жовтим сертифікатом доступне для користувачів iOS. Коли власники Android зможуть його згенерувати, поки що невідомо.

Цей сертифікат діятиме 120 днів або до отримання другої дози щеплення.

«Тепер в «Дії» можна отримати жовтий COVID-сертифікат, якщо у вас є перша доза щеплення. Він буде діяти 120 днів або до отримання другої дози. Це допоможе на випадок карантинних обмежень і для мандрівок у деякі країни», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: У МОЗ визнали, що українці підробляють COVID-паспорти

Зауважимо, що зелений сертифікат можна отримати після другого щеплення. Він діятиме 365 днів.

Для чого потрібні ці сертифікати

Введення внутрішніх COVID-сертифікатів допоможе продовжувати працювати та розвиватися бізнесу у випадку посилення карантинних обмежень.

Якщо раніше в країні просто вводили локдаун для всіх категорій та сфер, то нині власники таких сертифікатів матимуть привілеї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 24 Вересня 2021 19:01
Отримав жовтий сертифікат, маю в телефоні Дія, але отриматиQr код неможливо, бо потрібно мати біопаспорт або ід картку, цих документів немаєш? То грєбанна дія недає інформацію про сертифікат Питання одне що за виблядки розробили цю грєбану Дія, щоб їм пальці повикручовало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus