USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Житло на Світязі та виграш авто: як волинян ошукують шахраї

12 Липня 2018 15:33
Поліція встановлює особи шахраїв, котрі ошукали волинян на понад 30 тис. грн, інформують у прес-службі волинської поліції.

До Луцького відділу та відділення поліції за минулу добу звернулося пятеро волинян із заявами про шахрайства. За фактами заволодіння чужим майном шляхом обману вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих правопорушень.

Учора до Луцького районного відділення поліції звернулася 33-річна мешканка району із заявою про те, що під приводом здачі житла на озері Світязь, яке вона бронювала через один із Інтернет-ресурсів, заволоділи її грошима в сумі 1 тис. грн.. Гроші жінка перерахувала через термінал самообслуговування на банківський рахунок.

Окрім того, шахраї під приводом здачі в оренду будинку в Причорноморському курорті «Кароліна-Бугаз», що в Одеській області, ошукали 36-річного лучанина. Зловмисники виманили в чоловіка понад 13 тис. грн. Гроші потерпілий перераказав через термінал самообслуговування на банківський рахунок шахраїв.

За цими фактами вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень. А також проводяться заходи щодо встановленню осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення їх до відповідальності.

Ще одне повідомлення надійшло від 40-річної жительки району про те, що 31 червня невстановлена особа, назвавшись працівником компанії автомобільної кампанії повідомила про виграш автомобіля «Hundasi Elantra», і шахрайським шляхом, під приводом оформлення необхідних документів для одержання транспортного засобу, заволоділа понад 13 тис. грн. Гроші потерпіла перерахувала через термінал самообслуговування на банківський рахунок.

Окрім того, минулої доби до Луцького відділу поліції надійшло три заяви про шахрайства. Так, 52-річний лучанин повідомив, що 11 липня близько по 9 годині невідома особа, шахрайським шляхом, під приводом продажу дизельного пального заволоділа його грошима в сумі 3,9 тис. грн. Гроші перерахував на номер мобільного телефону.

20-річного лучанина ошукали шахраї та заволоділи 20 тис. грн. під приводом продажу мотоцикла через мережу Інтернет. Гроші потерпілий перерахував через термінал самообслуговування на банківський рахунок зловмисників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Євробидло Показати IP 12 Липня 2018 15:37
ЛАдно із житлом кинули - зараз дійсно, реальні власники будинків просять предоплату на картку.... НО невже ще залишилися лохі які вірять у виграш автомобіля чи купівлю транспортного засобу без його попереднього огляду??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus