USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Зібрали 3 мільйони на заставу блогеру з Волині Барабошку

3 Грудня 2018 11:21
3 мільйони гривень на заставу волинянину, блогеру Олександру «Крусу» Барабошку вдалось зібрати за декілька днів. Ці кошти внесуть як заставу, аби Барабошка випустили з-під арешту.

Про це повідомив його друг Павло Немерюк.

«3 мільйони гривень застави за нашого друга, українського топ-блогера Сашу Барабошко є! Зібрати такі гроші здавалося нереальним завданням, але завдяки вам, друзі, ми це зробили! За вихідні надійшло сотні пропозицій допомоги, за що ми дуже вдячні!

Сподіваємося, це допоможе випустити Круса. Нагадую, що гроші, за законом нам зобов’язані повернути і, відповідно, відразу після повернення ми розішлемо кошти всім, у кого збереглися чеки», – повідомив Павло.
Нагадаємо, Барабошка затримали 28 листопада. За версією слідства, він може бути причетний до незаконного збору інформації та участі в постановці секс-скандалу за участі заступника начальника Департаменту захисту економіки Олександра Варченка, який є чоловіком заступниці голови Державного бюро розслідувань Ольги Варченко, і студентки Наталії Бурейко. Студентка зізналась, що їй пообіцяли 1500 гривень за участь в цій провокації.

Тоді ж стало відомо, що силовики затримали політтехнолога Володимира Петрова, підозрюваного в організації секс-скандалу. Печерський районний суд Києва відпустив його під домашній арешт до 28 січня 2019 року.

30 листопада Печерський районний суд Києва обрав Барабошку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі понад 3 мільйона гривень.

Зі слів Павла Немерюка, жодної доказової бази, свідків обвинувачення не представило. Обшуки і затримання відбувалося з порушеннями: без адвоката, з нанесенням тілесних ушкоджень, Олександра примусили розблокувати телефон, відібрали його разом з грошима.

Окрім того, коли 1 грудня вдалося зв’язатися з Олександром стало відомо, що всю ніч силою і тиском його змушували дати свідчення проти себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олена Трикаш Показати IP 3 Грудня 2018 11:26
на хворого так не зберуть
лучанин Показати IP 3 Грудня 2018 11:36
Хтось заробить гарну суму ..) ..після повернення застави..
Виборець Показати IP 3 Грудня 2018 12:43
Видать великі люди за ним стоять, раз так швидко грошенята виділили... не хочеться в СІЗО сидіти, бо багато знає і може розповісти...
Просто Показати IP 3 Грудня 2018 12:59
Як дітей від раку вилікувати так х%й - грошей нема, а тут хз що і декілька днів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus