USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Зірку оскароносного фільму «Паразити» знайшли мертвим

27 Грудня 2023 09:35
Південнокорейського актора Лі Сон Гюна знайшли мертвим у Сеулі.

Він відомий за роллю власника маєтку, голови IT-компанії Пак Дон Іка в оскароносному фільмі «Паразити», пише ІА Волинські Новини з посиланням на Soompi.

27 грудня поліцейська дільниця Сеула повідомила, що чоловіка знайшли без свідомості в машині, припаркованій у парку Сеула. Вони отримали екстрений дзвінок від жінки, яка повідомила, що її чоловік вийшов з дому після того, як написав щось, схоже на передсмертну записку.

Пізніше того ранку поліція відповіла на повідомлення про те, що йдеться про Лі Сон Гюна, сказавши: «Його особу підтверджено».

Читати ще: Тріумф «Паразитів», провал «Джокера» і Елтон Джон. Як вручали «Оскар-2020»

Поліція також знайшла докази горіння брикетів деревного вугілля в машині Лі Сон Гюна, що також свідчить про те, що його смерть могла бути самогубством.

Кілька місяців тому актор Лі Сон Гюн опинився в центрі скандалу і звинувачувався у вживанні наркотиків і шантажі.

Державне інформаційне агентство Yonhap повідомило про те, що, хоча поліція офіційно не назвала Лі підозрюваним, але у них є інформація, яка свідчить про зв'язок актора з незаконною діяльністю.

Сам Лі Сон Гюн звернувся в поліцію зі скаргою про шантаж з боку особи, імовірно пов'язаної з цією групою, стверджуючи, що втратив значні суми грошей через вимагання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus