USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Зірки популярного серіалу «Школа» їдуть до Луцька

18 Квітня 2018 15:13
У Луцьку відбудеться фан-зустріч з зірками українського серіалу «Школа» на «1+1». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Так, популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролу у серіалі «Школа» на «1+1» вирушать у всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться низка фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. У Луцьку зустріч відбудеться 9 травня.

Глядачі матимуть змогу зустрітися, особисто поспілкуватись, зробити селфі та взяти автограф у виконавиці ролі вчительки економіки Яніни Андреєвої, популярної блогерки Лізи Василенко, улюбленця дівчат Олександра Петренка, півфіналістки «Голосу країни-8» Анни Трінчер та юної акторки Карини Чернявської.
Анна Трінчер
Анна Трінчер
Каріна Чернявська
Каріна Чернявська
Ліза Василенко
Ліза Василенко
Саша Петренко
Саша Петренко
Яніна Андреєва
Яніна Андреєва

Фан-зустрічі відбудуться: 9 травня у Луцьку, 10 травня у Рівному, 11 травня у Львові, 12 травня у Івано-Франківську, 13 травня у Тернополі, 14 травня у Хмельницькому, 15 травня у Винниці. Окрім спілкування із зірками серіалу, на відвідувачів чекаютьінтерактивні конкурси.

Детальніше про місце та час проведення фан-зустрічей можна дізнатись на сайті 1plus1.ua: https://1plus1.ua/shkola/novyny/zirki-skoli-virusat-u-vseukrainskij-tur

Квитки можна придбати за посиланням: http://kvartal-concert.com/afisha?field_tours_tid=328

Частину коштів від продажу квитків буде перераховано до благодійного фонду «1+1 Медіа» «Ти не один» на реалізацію ініціатив проекту Наталії Мосейчук «Право на освіту».

Нагадаємо, «Школа» – перший україномовний серіал виробництва «1+1 Продакшн», який розповідає про реалії життя школярів та їх стосунки із викладачами та батьками. Стрічка «Школа» стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна). Нещодавно стрічка була представлена на найбільшій європейській щорічній виставці аудіовізуального контенту MIPTV-2018 у Каннах, де викликала неабиякий інтерес та за перші кілька днів виставки три телекомпанії виявили бажання придбати формат.

Головні ролі у першому сезоні серіалу «Школа» виконали Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Тринчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

Виробництво – «1+1 Продакшн». Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна, Роман Лукін.

Другий сезон серіалу глядачі «1+1» побачать вже восени.


Також серіал «Школа» можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

За додатковою інформацією звертайтеся до Прес-служби 1+1, +38 044 490 0101; www.1plus1.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Квітня 2018 15:27
"Ми вас не ждали,а ви приперлись",треба ж себе рекламувати,нав'язувати супермегапопулярний серіал
ахах Показати IP 22 Квітня 2018 20:42
в місці зустрічі буде підвищена вологість від школярів ) ахахах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus